Angela Rusu a născut o fetiță perfect sănătoasă! Prima imagine cu micuța

24.05.2021, 20:27
Angela Rusu a născut o fetiță perfect sănătoasă! Prima imagine cu micuța
Angela Rusu a născut o fetiță perfect sănătoasă! Prima imagine cu micuța

Bucurie de nedescris pentru cântăreața de muzică populară Angela Rusu! Luni la prânz, 24 mai, artista a adus pe lume al treilea copil, printr-o operație de cezariană. Angela Rusu a născut o fetiță, la vârsta de 47 de ani.

”Mi-am făcut analizele necesare, testele, merg doar să nasc. Sinceră să fiu, greutatea m-a dat peste cap, abia aștept să scap de câteva kg. De două luni am insomnii, ziua eram epuizată și nu puteam face nimic”, declara Angela Rusu pentru Click, înaintea nașterii.

Angela Rusu a născut o fetiță

Artista a născut o fetiță perfect sănătoasă de 3.350 de grame și 55 de centimetri. După ce a adus-o pe lume, Angela Rusu le-a arătat fanilor cel mai nou membru al familiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ?????? ???? (@angelarusuartist)

“Încă de la început nu s-a pus problema de naștere naturală, din cauza vârstei. Medicii mi-au zis că nu se riscă, chiar s-au minunat cum am putut să duc atâta, 37 de săptămâni, la vârsta mea. Eu am născut natural ambele fete, dar am mai avut două sarcini extrauterine. Nu mi-e teamă de tăietură, mă refac rapid, plus că sunt luptătoare, nu mă las”, a mai spus Angela.

Mai are două fiice mari dintr-o căsnicie anterioară

Artista mai are două fiice mari, Larisa (25 de ani) și Rebeca (18 ani). Potrivit Click, ea a făcut nenumărate drumuri la clinica de fertilizare din București a medicului Andreas Vithoulkas.

Cântăreața Angela Rusu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață și cum a început povestea de dragoste dintre ei.

”Am făcut primul pas și m-a refuzat și m-a refuzat, chiar primul pas, al doilea și al treilea, am avut trei încercări și mi-a dat pas, asta se întâmpla de Crăciun când ne-am întâlnit la o petrecere. M-a refuzat elegant, normal, că avea altă relație. A fost corect!”, a explicat Angela Rusu la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

citește și...