Andrei și Karina, dezvăluiri din viața de cuplu. De la ce pornesc certurile dintre cei doi

14.07.2020, 09:31
Andrei și Karina, dezvăluiri din viața de cuplu. De la ce pornesc certurile dintre cei doi
Andrei și Karina, dezvăluiri din viața de cuplu. De la ce pornesc certurile dintre cei doi

Karina și Andrei au făcut dezvăluiri din viața lor de cuplu. Cei doi foști concurenți de la ”Survivor România” au explicat de la ce pornesc discuțiile dintre ei.

Karina și Andrei au făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”, concurs difuzat de postul de televiziune Kanal D. Pe durata competiției, cei doi s-au îndrăgostit, iar acum formează un cuplu. Cei doi se înțeleg foarte bine, însă recunosc că există și discuții între ei.

“Pare că avem o relație perfectă. Da, am văzut și eu chestia asta și într-un fel mă bucur foarte, foarte mult că foarte mulți copii văd un model în noi și cred enorm de mult în relația noastră pentru că totul a plecat dintr-o iubire simplă, pură, inocentă și copilărească. Tot ceea ce s-a întâmplat s-a întâmplat real, bazat pe ceea ce am simțit și pe ceea ce inima noastră a rezonat atunci. Cu siguranță că e o relație perfectă în care ne înțelegem bine, dar ne mai și certăm.

Certurile, multe dintre ele au apărut după ce am ajuns acasă, în lumea asta agitată. Cred că sunt discuții normale, certuri normale, bazate pe momente de slăbiciune, momente de tensiune, când unul e cu moralul la pământ sau unul e obosit și cred că mai apar puțin și de la gelozia unora. Încă ne cunoaștem, încă suntem în procesul de cunoaștere și descoperim lucruri noi, ne obișnuim noi cu noi”, a mărturisit Andrei, potrivit kanald.ro.

”Niciodată nu a ieșit scandal, să zbierăm unul la celălalt sau să urlăm”

Karina a explicat și ea că există discuții în cuplu, însă niciodată nu s-a lăsat cu scandal între ea și Andrei.

“Da, normal că am avut discuții, normal că am avut certuri. Sinceră să fiu, cred că prin orice am trecut nu ne-am certat. Adică niciodată nu a ieșit scandal, să zbierăm unul la celălalt sau să urlăm, dar au mai fost neînțelegeri.

Noi trebuie să învățăm și am învățat din ce în ce mai bine să comunicăm pentru că fiecare are caracterul lui și dacă nu spui la timpul potrivit ce te deranjează, lucrurile se tot adună, se tot adună și izbucnești și asta nu e bine pentru niciunul dintre noi.

Probabil că ăsta e un motiv de ceartă, faptul că nu spui la timp ce te deranjează și lucrul acela ajunge să te macine cumva și să te rănească mai târziu, din ce în ce mai mult, dar am discutat despre toate astea și certurile sunt aproape nule momentan”, a spus Karina pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...