Andrei Mangra dă toate detaliile despre colaborarea cu Gabriela Spanic. Românul dansează cu regina telenovelelor la un concurs din Ungaria

30.09.2020, 12:20
Andrei Mangra dă toate detaliile despre colaborarea cu Gabriela Spanic. Românul dansează cu regina telenovelelor la un concurs din Ungaria

Andrei Mangra este implicat într-un proiect de televiziune din Ungaria împreună cu celebra actriță Gabriela Spanic.

Gabriela Spanic, considerată regina telenovelelor din America Latină,  dansează alături de un român în cadrul show-ului de televiziune “Dancing with the stars” din Ungaria. Andrei Mangra este românul care-i este partener timp de luni bune Gabrielei Spanic, în cadrul show-ul de televiziune “Dancing with the stars”.

Andrei Mangra are 27 de ani și în anul 2017 a participat la show-ul ”Uite cine dansează”, unde a avut-o ca parteneră pe Roxana Ionescu.

Andrei Mangra și Gabriela Spanic au oferit detalii despre colaborarea lor la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță la Pro TV.

”De când eram mic visul meu era să fac un show de genul Dancing with the stars. Mi-am dorit foarte mult. Prima șansă am avut-o chiar la Pro TV. Am făcut două sezoane ale aceluiași show în Belgia, în 2018 și în 2019. Și iată-mă acuma, în 2020, făcân du-l în Ungaria, alături de Gabriela Spanic, care pentru mine a fost o surpriză enormă, pentru că o știu de când eram mic, mă uitam la telenovelele ei de acasă.

Când a intrat în casă chiar mi-a picat fața. Nu știam ce să spun, mi-am pierdut orice fel de gândire. Nimănui nu i-a venit să cread pentru că în general dansezi cu o vedetă locală. faptul că am avut ocazia să dansez cu o vedetă cunoscută pe tot globul pentru mine e un super mare lucru. Nici mie nu mi-a venit să cred”, a spus Andrei Mangra.

”Gabriela este single. dacă mă îndrăgostesc, mă îndrăgostesc. Oricum m-aș muta undeva mai la căldură dacă ar fi. Cine știe, să vedem cu evoluează lucruirile”, a mai spus el.

Ce spune Gabriela Spanic despre colaborarea cu Andrei Mangra

”Îmi face mare plăcere să fac show-ul acesta cu un român și sunt foarte mulți ani de când nu am fost în România, acum 15 ani. Dar poate totuși ajung și acolo, că e aproape”, a declarat Gabriela Spanic.

”Andrei este profesionist, un prieten foarte bun și dansator desăvârșit”, a adăugat aceasta.