Andrei Leonte, primul câștigător ”X Factor”, este în doliu. ”De ieri am început să ne ducem”

04.06.2021, 14:20
Andrei Leonte, primul câștigător ”X Factor”, este în doliu. ”De ieri am început să ne ducem”
Andrei Leonte, primul câștigător ”X Factor”, este în doliu. ”De ieri am început să ne ducem”

Cântărețul Andrei Leonte, primul câștigător al concursului ”X Factor” de la Antena 1, este în doliu.

Andrei Leonte este în doliu. Bunicul artistului care a căștigat primul sezon al emisiunii ”X Factor” a încetat din viață.

Bunicul lui Andrei Leonte se afla în spital de mai multă vreme.

Andrei Leonte, primul câștigător ”X Factor”, este în doliu. ”Vineri am vorbit pentru ultima dată cu bunicul meu”

Bunicul lui Andrei Leonte s-a stins din viață miercuri, 2 iunie. În ultima perioadă de timp, starea lui de sănătate se agravase și nu mai putea să mânânce.   Artistul a transmis un mesaj sfâșietor, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, după dispariția bunicului său.

”Vineri am vorbit pentru ultima dată cu bunicul meu. Era în spital, speriat și oarecum deznădăjduit și l-am sunat toți ca să-l încurajăm. Marea provocare în acel moment era faptul că nu mânca. Eu i-am zis că dacă vrea mă duc și la emisiuni, la Maruță, la Neatza, să îl rog și din televizor să mănânce. M-am simțit prost după aia, m-am gândit că poate am pus presiune pe el. Dar aș fi încercat orice și cumva speram să îl amuze. Mi-a zis că o să încerce să mănânce”, a scris Andrei Leonte în mediul online.

”Apoi m-a întrebat ce mai fac, i-am zis că alerg prin București și că aștept să se facă bine ca să-mi mai spună poezii. Ii plăcea foarte mult să recite când se înveselea. Acum mi-a zis că nu mai poate spune poezii. Ieri s-a stins. Până în acest moment eram aproape toți. Poza familiei era aproape întreagă. De ieri am început să ne ducem. Drum lin, bunicule! Dumnezeu să te odihnească! PS – Vă rog, aveți grijă de voi! Vă rog, protejați-vă în continuare!”, a completat artistul.

 

citește și...