Andrei Dascălu, despre experiența ”Survivor România”, unde a fost finalist. ”Nu am regrete, dar reproșuri da”

10.08.2021, 14:20
Andrei Dascălu, despre experiența ”Survivor România”, unde a fost finalist. ”Nu am regrete, dar reproșuri da”
Andrei Dascălu, despre experiența ”Survivor România”, unde a fost finalist. ”Nu am regrete, dar reproșuri da”

Andrei Dascălu, cel care a fost finalist la show-ul ”Survivor România” 2021, a făcut mărturisiri despre ce a însemnat pentru el participarea la competiția respectivă, care s-a filmat în Republica Dominicană și a fost difuzată la TV de Kanal D. ”Nu am regrete, dar reproșuri da”, a afirmat Andrei Dascălu.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor.  Andrei Dascălu a explicat, pentru revista Viva, ce a însemnat pentru el experiența ”Survivor România”.

”Survivor m-a ajutat să gândesc pozitiv și m-a făcut să nu mă dau bătut oricât de greu mi-ar fi. Mi-am dat seama că, dacă îți dorești ceva și te implici suficient, cu siguranță vei reuși, este nevoie de dorință, motivație și ambiție. Mi-am dorit să ajung cât mai departe în competiție, dar nu credeam vreodată că voi reuși să ajung în Finală. Asta mi-a demonstrat că se poate. Este o realizare foarte mare pentru mine, iar următorul meu vis, de fapt, singurul și cel mai mare, este de a ajunge campion mondial la box. Și acolo mă bazez pe aceleași calități pe care le-am demonstrat la Survivor România: dorință, motivație și ambiție”, a spus Andrei Dascălu.


Andrei Dascălu, despre experiența ”Survivor România”, unde a fost finalist. ”Am fost cel mai tăcut și am preferat să ignor”

”Nu am regrete, dar reproșuri, da. Am fost cel mai tăcut și am preferat să ignor, chiar dacă oamenii greșeau în jurul meu. Am așteptat ca timpul să le rezolve pe toate și să ne răsplătească pe fiecare cu ceea ce merităm. Așa s-a și întâmplat, într-adevăr, dar acum stau și mă gândesc că, poate, era mai bine dacă spuneam ce simt, poate oamenii de acasă și-ar fi dat seama de anumite lucruri. Nu am făcut greșeli mari, așa că nu am ce să regret, am un singur reproș, pe care vi l-am spus”, a mai declarat Andrei Dascălu despre participarea sa la competiția ”Survivor România”.

Finalistul de la show-ul TV a afirmat că nu s-a temut de ceilalți concurenți, ci și-a dorit să nu-i dezamăgească pe cei care l-au susținut: „Teamă nu mi-a fost de concurenți, de cineva de acolo, deși ea exista. În primul rând, nu voiam să îmi dezamăgesc familia, iar după ce m-am văzut în topul clasamentului celor mai buni concurenți, a intervenit și frica de a nu-mi dezamăgi susținătorii. Știam că am în spate un public mare, care mă susține și nu voiam să eșuez. Mi-am dorit să am performanță și să reușesc să-mi fac familia și susținătorii mândri. Deci, singura mea teamă a fost de a nu dezamăgi”.

citește și...