Andrei Aradits a avut COVID. ”La începutul lunii decembrie am primit rezultatul”

13.01.2021, 09:38
Andrei Aradits a avut COVID. ”La începutul lunii decembrie am primit rezultatul”
Andrei Aradits a avut COVID. ”La începutul lunii decembrie am primit rezultatul”

Actorul Andrei Aradits a mărtrisit că a fost infectat cu coronavirus. Acesta a explicat ce simptome a avut.

Invitat la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, Andrei Aradits a mărturisit că a fost confirmat cu coronavirus la începutul lunii decembrie și din această cauză nu a putut merge la vot.

“Am avut Covid. Nu am putut să votez din cauza asta și am suferit îngrozitor. A fost prima oară în viața mea când nu am votat. La începutul lunii decembrie am primit rezultatul. Am avut simptome de răceală. La un moment dat am rămas fără gust (…) Familia nu a avut nimic. I-am testat pe amândoi”, a declarat actorul.

Andrei Aradits e căsătorit și are un copil

Pe Andrei Aradits, telespectatorii îl știu din postura de fost jurat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, dar și din serialul ”Vlad”, difuzat de Pro TV, unde actorul interpretează personajul negativ. În plan personal, Andrei Aradits este familist convins. Acesta este căsătorit cu Andreea. Cei doi, care au împreună un băiat – Eric,  au aniversat, în data de 3 iulie 2020, 16 ani de căsnicie. Despre partenera de viață a lui Andrei Aradits nu se știu foarte multe lucruri. Andreea Aradits este instructor de yoga. Andrei Aradits a mărturisit, într-un interviu pe care l-a acordat pentru publicația Formula AS, că nu i-ar fi plăcut ca soția sa să aibă aceeași meserie ca el.

Întrebat dacă a fost un avantaj în căsnicia sa faptul că soția sa, Andreea, nu este și ea actriță, Andrei Aradits a răspuns:

”Contraargumentul meu este că un actor, fie el bărbat sau femeie, are o personalitate „acută” şi „scandalagioasă”, prin natura profesiei. Or, partenerii dintr-un cuplu eu zic c-ar trebui să fie complementari, ca să reziste împreună. Un cuplu alcătuit din doi actori, deci din două personalităţi „acute” şi „scandalagioase”… mai greu poate să func­ţioneze.

E adevărat, dacă în cuplu „civilul” începe să ridice probleme de genul „de ce te-ai pupat cu aia?”, iar nu-i bine. Dar Andreea e destul de înţeleaptă şi mă şi cunoaşte destul de bine ca să nu deschidă discuţii de tipul ăsta. Şi mă şi înţelege când, fiind implicat într-un proiect, mi-e greu să vin acasă şi să-l las total deoparte.

Deci, până la urmă, într-un cuplu ceea ce contează nu e atât profesia, ci e partea umană, e comunicarea… Da’, oricum, să-ţi spun sincer, mie nu mi-ar fi plăcut să am o soţie actriţă. Mie nu-mi plac actorii şi, în contextul despre care discutăm, chiar nu-mi plac actriţele. (râde) Pe bune! Am văzut destule actriţe, ca să ştiu ce vorbesc”.

citește și...