Andreea Tonciu, supărată foc și pară pe Maurice Munteanu! Cu cine ține juratul de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

29.11.2020, 16:51
Andreea Tonciu, supărată foc și pară pe Maurice Munteanu! Cu cine ține juratul de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'
Andreea Tonciu, supărată foc și pară pe Maurice Munteanu! Cu cine ține juratul de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Andreea Tonciu a văzut negru în fața ochilor în ediția de sâmbătă, 28 noiembrie, a emisiunii ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

Bruneta s-a supărat după ce Maurice Munteanu a lăudat-o pe Alexandra Ungureanu, lăsând să se înțeleagă că ea ar merita să câștige marele trofeu. După jurizarea din ediția trecută, bruneta a reacționat dur în mediul online.

Cine este câștigătoarea pentru Maurice Munteanu

‘Mi-ai demonstrat în aceste luni o valoare umană incredibilă, lăsând la o parte abilitățile tale stilistice, care sunt 10 clase peste majoritatea abilităților din industria în care activezi.

Mi-ai demonstrat că ești o femeie cu un bun simț incredibil, ești o femeie seducătoare, o femeie care știe să argumenteze, care are referințe. Și ceea ce contează cel mai mult este educația. Tu ești pentru mine câștigătoarea Bravo, ai stil. Dacă pleci tu, pleci cu mine de mână. Îți promit aici, în fața tuturor’, au fost cuvintele lui Maurice Munteanu, la adresa Alexandrei Ungureanu.

Andreea Tonciu l-a criticat pe Maurice Munteanu

Marea finală a emisiunii de stil de la Kanal D se apropie cu pași repezi, iar tensiunile dintre concurente sunt din ce în ce mai aprige. În ediția concept de sâmbătă seară, Maurice Munteanu a lăudat-o pe Alexandra Ungureanu, afirmând că ar putea fi câștigătoarea acestui sezon.

Aceste declarații au făcut-o pe Andreea Tonciu să răbufnească pe Instagram și a mărturisit că s-a simțit nedreptățită de către jurat.

‘Bună dimineața, vă rog din inimă să urmăriți aceasta filmare ca să puteți vedea cât de nervoasă era Această doamnă? sunt siderată să văd acest tupeu ordinar….Îmi pare foarte rau să spun asta, dar nu ești un exemplu pentru noi fetele care venim aici, nici pentru cei de acasă, ai niște probleme emoționale foarte mari, tu ești altfel decât orice bărbat de pe pământ, nu este un lucru rău că fiecare ne naștem cum putem, dar pe tine nu te recomandă dragul meu nimic ca noi să luăm de la tine absolut cel mai mic sfat, nu stiu ce școală ai făcut pe scări dau unde ai făcut o… ai niște frustrări fenomenale’, a scris Andreea Tonciu pe Instagram.

Mai mult de atât, bruneta a postat și un videoclip în care a surprins momentul în care Maurice Munteanu o laudă pe Alexandra Ungureanu și o numește, în ochii săi, câștigătoarea acestui sezon.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)

citește și...