Andreea Tonciu revine în televiziune! La ce emisiune o vom vedea

21.12.2019, 10:24
Andreea Tonciu revine în televiziune! La ce emisiune o vom vedea
Andreea Tonciu revine în televiziune

Dispărută de ani buni de pe sticlă, Andreea Tonciu revine în televiziune. Bruneta este foarte bucuroasă pentru pasul făcut și spune că este cât se poate de ambițioasă. 

Retrasă din showbiz după ce a devenit soție și mamă, Andreea Tonciu va reveni la TV.

Andreea Tonciu revine în televiziune

Bruneta a semnat un contract cu Kanal D și va fi concurentă în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. 

Surpriză uriașă în showbiz, în centrul atenției aflându-se Andreea Tonciu, cea care a dispărut, de mai mult timp, din lumina reflectoarelor, Dar vedeta s-a decis să revină „pe sticlă” și a semnat un contract cu Kanal D.

Tonciu va fi în competiție alături de Raluca Tănase, componenta a trupei Bambi, Calina Dumitrescu, fotomodel, Maria Ilioiu, actriță și antreprenor, Gina Chirilă, fotomodel, Bianca Rus, cântareață, Theo Rose, cântăreață, Bianca Giurcanu, însoțitor de zbor și influencer, și Deea Codrea – blogger. 

Caracterizându-se, Andreea Tonciu mărturisește că se percepe ca fiind „soția perfectă” și chiar „profesionistul perfect”.

„Andreea Tonciu este unică. Este mama perfectă, soţia perfectă, profesionistul perfect. Omul care moare că lumea să fie mai bună. Mor cu dreptatea în mână! În această competiţie voi merge până în pânzele albe. Nu mă voi lăsă învinsă de nimic şi de nimeni”, a declarat, motivată, fosta asistentă TV.

 

citește și...