Andreea Tonciu și-a aniversat ziua de naștere. ”Dacă nu era pandemie, făceam mare paranghelie cu lăutari”

13.05.2021, 10:17
Andreea Tonciu și-a aniversat ziua de naștere. ”Dacă nu era pandemie, făceam mare paranghelie cu lăutari”
Andreea Tonciu și-a aniversat ziua de naștere. ”Dacă nu era pandemie, făceam mare paranghelie cu lăutari”

Andreea Tonciu și-a aniversat ziua de naștere. Bruneta a împlinit 35 de ani.

Andreea Tonciu a împlinit 35 de ani. Vedeta a povestit, la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, cum a petrecut cu ocazia aniversării sale. ”Mesajul a fost de la fata mea Rebecca, m-a emoționant foarte tare în drum spre grădiniță. Nu pot să trăiesc fără ea, bineînțeles și de la soțul meu. Dacă nu era pandemie, sora ta făcea mare paranghelie cu lăutari. Să știi că m-am obișnuit pentru că anul trecut eram în carantină și am făcut în curte, dar eu sunt obișnuită cu lucrurile care-mi plac mie, să mă distrez. Da, soțul meu face aceste mesaje lungi și siropoase doar când este ziua mea. În rest scurt și la obiect”, a spus Andreea Tonciu, relatează spynews.ro.


Bruneta a vorbit și despre cadouri: „Să știi că nu l-am primit astăzi, ci ieri de la fata mea, un buchet de flori făcut special de ea. Momentan nu am primit nimic de la părinți, nici soțul, aștept. Poate îmi schimb mașina că asta îmi doresc. Să știi că o am de câteva luni și mă plictisesc de ele și a apărut asta mai nouă pe care o vreau. Tot timpul am avut tot ce mi-am dorit, lucruri în care să ne putem încadra. Eu? Cadoul este să slăbesc că plec în vacanță și vreau să mai slăbesc. Astăzi nu mai țin regim, pot să mănânc orice vreau, când vreau”.

Andreea Tonciu este căsătorită și are o fetiță

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.  La o emisiunea de televiziune, Andreea Tonciu a vorbit despre relația cu partenerul ei de viață. Vedeta a afirmat care sunt motivele pentru care există discuții între ea și soțul său.

Andreea Tonciu a afirmat că discuțiile dintre ea și soțul său sunt legate de treburile casnice. De asemenea, Andreea Tonciu a dezvăluit și ce nu i-ar putea ierta niciodată partenerului ei de viață.

”Motivele pentru care ne certăm sunt unele banale, pentru că, mulțumesc bunului Dumnezeu că nu am avut motive grave sau urâte, pentru că nu știu cât reacționez. De exemplu, de ce nu a răspuns la telefon când am vrut eu, că de ce nu și-a strâns masa, că de ce nu duce gunoiul. Nu face nimic, nu mă ajută cu nimic. Nu aș putea să-i iert soțului meu să fie în paralel cu altă femeie. Eu merg pe premiza că, dacă nu mai vrei să fii cu mine îmi spui: ”Băi, Andreea! Nu mai pot. M-am îndrăgostit, sunt cu altcineva.”. Mi se pare bătaie de joc dacă ai merge așa în paralel”, a declarat Andreea Tonciu.

citește și...