Andreea Tonciu s-a sărutat cu Cătălin Botezatu la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Imaginile care ridică semne de întrebare FOTO

22.02.2020, 11:17
Andreea Tonciu s-a sărutat cu Cătălin Botezatu la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Imaginile care ridică semne de întrebare FOTO
Andreea Tonciu s-a sărutat cu Cătălin Botezatu la 'Bravo, ai stil! Celebrities'!

Andreea Tonciu a oferit încă un moment incendiar la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! În ediția de vineri seară, 21 februarie, bruneta s-a sărutat cu Cătălin Botezatu, iar imaginile difuzate la tv au ridicat multe semne de întrebare. Oare soțul Andreei Tonciu ce o fi zis?

Andreea Tonciu s-a sărutat cu Cătălin Botezatu la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’!

Andreea Tonciu reușește de fiecare dată să fie în centrul atenției la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Ținuta fostei asistente tv a fost pe placul juraților, în special pentru Cătălin Botezatu.

Designerul a vrut să vadă mai de aproape outfit-ul Andreei Tonciu și a chemat-o la masa juraților pe aceasta. La un moment dat, Cătălin Botezatu a vrut să o pupe pe obraz pe Tonciu, însă ea s-a întors brusc și a sărutat-o pe buze. Momentul celor doi a fost unul amuzant pentru celelalte concurente, care abia s-au abținut să nu râdă de mama focului.

Când și-a dat seama ce a făcut, Andreea Tonciu a explicat că a fost din greșeală, mai ales că are un soț acasă.

În schimb, creatorul de modă s-a arătat încântat de sărutul cu focoasa brunetă.

‘Am zis să termin săptămâna bine! Doamne ferește, am înghețat tot!’, a spus și Cătălin Botezatu.

citește și...