Andreea Tonciu s-a fotografiat cu sora ei. ”Sunteți frumoase, dar ați exagerat”

07.07.2021, 13:44
Andreea Tonciu s-a fotografiat cu sora ei. ”Sunteți frumoase, dar ați exagerat”
Andreea Tonciu s-a fotografiat cu sora ei. ”Sunteți frumoase, dar ați exagerat”

Andreea Tonciu a publicat, pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare alături de sora sa, Lorena, cu care are o relație foarte apropiată. Cei care îiu urmăresc activitatea Andreei Tonciu  în mediul online au făcut numeroase comentarii legate de faptul că fotografia respectivă este mult prea editată.

Andreea Tonciu are o soră, Lorena, de care este foarte apropiată. ”Ne înțelegem foarte bine, dar normal că mai există și discuții, dar nici certuri foarte mari. Sunt mai mare și trebuie să o învăț unele lucruri”, a spus Andreea Tonciu despre sora ei mai mică, Lorena, la Antena Stars, potrivit spynews.ro. ”„E tunsă și ca mine, e tunată și ca mine”, a adăugat aceasta.

Pe contul său de socializare, Andreea Tonciu a publicat o fotografie în care apare alături de sora sa, Lorena, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară.

Andreea Tonciu s-a fotografiat cu sora ei.  Certată că editează prea mult pozele

Andreea Tonciu și sora ei apar, în imaginea respectivă, într-un platoul de televiziune.  Vedeta a fost certată de internauți că editează prea mult fotografiile pe care le postează în mediul online.

”Nu vreu sa fiu rea, sunteți frumoase, dar ați exagerat cu FaceApp”, ”Cata rautate!!!! Bai fetelor, cu poze editate sau nu, sunt frumoase amandoua! Fiecare are dreptul sa isi puna poza cat de editata vrea…! macar atunci cand privesti poza, iti incanta privirea”, ”Le e rușine cu fețele lor!”, ” Și cu buzele au exagerat”, ”Și cu tot, și ochii și i-a mărit”, ”Urâte…! Trăiască naturalețea!”, ”Acum amândouă stati bine cu Photoshop-ul”, ”Hai ca ati exagerat cu FaceApp”, ”Ce e mult strică”, au comentat aceștia.

Andreea Tonciu, încurajată de soț să facă operații estetice

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf. Andreea Tonciu a declarat la postul de televiziune Antena Stars că și-a făcut recent o nouă intervenție la nivelul feței, după ce și-a operat nasul. Este vorba despre un conturing facial cu acid hialuronic. „Am început anul foarte bine. Anul ăsta vreau să mă fac din ce în ce mai frumoasă, dar ca orice femeie găsim mereu ceva de imbunătățit. Mi-am făcut ceva la față pentru că fața mea nu a suportat vreun retuș, iar acum vârsta îsi spune cuvântul. (…) Mi-am facut un counturing facial cu acid hialuronic. Am zis că trebuie să arăt mai bine anul acesta, pentru că simt că va fi anul meu”, a spus bruneta.

Ea a spus că partenerul ei de viață o încurajează să își facă operații estetice. „Decât să stau să folosesc mereu aplicațiile care mă fac mai frumoasă, am zis să mă fac eu mai frumoasă. Soțul meu chiar este mândru de ce fac eu. Doar când m-a văzut prima dată a zis că nu par eu. Mă încurajează soțul meu… Dacă mi-ar fi spus să nu merg, având în vedere că suntem o familie, normal că țin cont de ce spune soțul pentru pentru că nu îmi vrea răul. Dar este adeptul operațiilor care să mă facă din ce în ce mai frumoasă”, a afirmat Andreea Tonciu.

citește și...