Andreea Tonciu, la piscină. Cum au reacționat cei care au văzut-o

12.01.2021, 12:56
Andreea Tonciu, la piscină. Cum au reacționat cei care au văzut-o
Andreea Tonciu, la piscină. Cum au reacționat cei care au văzut-o

Andreea Tonciu s-a lăsat fotografiată la piscină, în costum de baie. Reacțiile celor care au văzut-o au apărut instant.

Andreea Tonciu s-a relaxat la Predeal. Vedeta s-a fotografiat la piscină, îmbrăcată într-un costum de baie de culoare neagră. Imaginea postată de brunetă pe contul său de Instagram a adunat peste 14.000 de aprecieri și numeroase comentarii din partea internauților.

”Ești o frumoasă”, ”Ești superbă”, ”Ce senzuală ești”, ”Ar fi de preferat mai puțin Photoshop”, ”Se vede editul la mână, efectiv zici că e o paranteză”, ”Zici că-i Michael Jackson la față”, au comentat cei care îi urmăresc activitatea online Andreei Tonciu.

Ce spune Andreea Tonciu despre al doilea copil

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Întrebată despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară, vedeta a răspuns că deocamdată nu este pregătită să-și mărească familia. Bruneta a afirmat că are alte planuri pentru anul 2021.

„Îmi doresc un nou proiect în televiziune, vreau să fim sănătoși, vreau să mă mut într-o casă mai mare. Nu mai avem loc pentru că am foarte multe haine. Cel mai bine în viața asta este ca o femeie să îsi producă bani singură. Mi se pare cel mai urât ca o femeie să ceară bani părinților, soțului și așa. Deocamdată, nu (n.r. nu mai vrea un copil). Fac 35 de ani anul acesta. Nu mai sunt pregătită să mai fac niciun copil”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, despre operațiile estetice

Andreea Tonciu a afirmat că este gata să-și facă alte operații estetice, după ce și-a operat nasul și bustul.

Vedeta susține că este încurajată în acest sens de partenerul ei de viață, Daniel Niculescu.

”O să mă duc să mă operez din cap până în picioare pentru că vreau să arăt la 55 de ani cum arăt acum. Daniel este de acord, el este cel care mă împinge să fac operații estetice”, a afirmat Andreea Tonciu.

citește și...