Andreea Tonciu, în conflict cu Gina Chirilă la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Acuzații dure la adresa soției lui Vlădău

14.02.2020, 12:03
Andreea Tonciu, în conflict cu Gina Chirilă la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Acuzații dure la adresa soției lui Vlădău
Andreea Tonciu, în conflict cu Gina Chirilă la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Acuzații dure la adresa soției lui Vlădău

Conflictele continuă la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Ediția de joi seară, 13 februarie, a debutat cu un nou scandal. Andreea Tonciu a luat-o în vizor și pe Gina Chirilă, despre care a afirmat că ea niciodată nu are ceva de zis la adresa celorlalte concurente.

Andreea Tonciu, în conflict cu Gina Chirilă la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’!

Totul a început de la Calina, fata Catincăi Roman, care a fost pusă la zid de colege, dar și de jurați, după ce a comentat intens un subiect delicat pentru toți din platou.

În această discuție aprinsă a intervenit și Andreea Tonciu, care a dat-o drept exemplu negativ pe Gina Chirilă. Bruneta a declarat că este deranjată de faptul că soția lui Vlădău este reținută față de toate concurentele emisiunii ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

‘Gina mi se pare că a venit și astăzi exact la fel îmbrăcată. Doar că sunt alte culori. Este fix același stil. Nu am văzut-o niciodată pe Gina sexy, sport…doar elegant. Bine, vreți să vă zic ce mă deranjează pe mine, sincer?

Mă deranjează că Gina niciodată nu comunică cu noi! Gina vine, intră, nu vorbește cu noi…nici pa, nici la revedere. Nu îmi place! Mă simt aiurea că ești cu noi acolo, nu dezvolți un subiect. Mi se pare că ești asa, ne privești de sus și noi suntem mai jos ca tine. Nu mi se pare ok față de noi’, i-a spus Tonciu Ginei Chirilă.

Deși este o fire calmă, Gina Chirilă i-a răspuns tăios colegei sale: ‘Wow. N-am avut niciodată intenția asta. Eu comunic cu fetele, ele pot confirma. În anumite discuții nu îmi văd rostul și locul. Nu fac diferențieri, ci doar nu mă simt sigură pe acel subiect’. 

Obiecția Ginei a făcut pe Andreea Tonciu să răbufnească și mai mult.

‘Uite, vezi, nu-mi place cum mi-ai răspuns. Mie nu-mi place cum mi-ai răspuns. Nu ai fost sinceră. Eu nu cred că tu nu ai zis și tu în viața ta o vorbă urâtă, să zici: “Nu-mi place , îmi bag sau îmi scot” Pe bune! Nu există așa ceva în toată România asta o femeie care să nu scoată un cuvânt jenant pe gură. Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac’, a mai adăugat Tonciu, la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

citește și...