Andreea Tonciu, cu lenjeria intimă la vedere în fața lui Cătălin Botezatu! Juratul de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a văzut tot

08.02.2020, 17:44
Andreea Tonciu, cu lenjeria intimă la vedere în fața lui Cătălin Botezatu! Juratul de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' a văzut tot
Andreea Tonciu, cu lenjeria intimă la vedere în fața lui Cătălin Botezatu!

Vineri seară, 7 februarie, Andreea Tonciu a oferit un show de zile mari la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Bruneta i-a arătat lenjeria intimă lui Cătălin Botezatu, unul dintre cei 3 jurați ai emisiunii de modă de la Kanal D.

Andreea Tonciu, cu lenjeria intimă la vedere în fața lui Cătălin Botezatu!

Fosta asistentă tv a defilat într-o ținută extrem de provocatoare. Aceasta a vrut să demonstreze că este lipsită de inhibiții și că nu și-a pierdut formele sexy, deși este mămica unei fetițe de aproape 4 ani.

În plus, Andreea Tonciu s-a dus lângă Cătălin Botezatu și i-a cerut acestuia să îi comenteze ținuta îndeaproape. Când a ajuns lângă masa juraților, bruneta sexy și-a arătat lenjeria intimă și din față și din spate.

‘Scuză-mă, te rog. Cătălin vreau să vin mai aproape și să îmi spui dacă îți place lenjeria mea intimă! Pentru că uite, am 33 de ani și pot să mă dezbrac aici, pentru că eu am apărut sexy! Asta e de la spate! Îți dau și din față dacă vrei’, i-a spus amuzată Andreea Tonciu lui Bote.

‘Andreea, îmi place că ești asumată. Este o ținută foarte frumoasă. Faptul că a venit așa, în chiloți, intenționat… Ești o splendoare, o dulceață, ce vrei tu, în seara asta cel puțin. Ești asumată. Bravo, ai stil!’, a declarat și designerul despre ținuta Andreei.

citește și...