Andreea Tonciu, după moartea lui Costin Mărculescu. ”Erai născut pe 29 iunie, odată cu soțul meu”

11.06.2020, 13:43
Andreea Tonciu, după moartea lui Costin Mărculescu. ”Erai născut pe 29 iunie, odată cu soțul meu”
Andreea Tonciu, după moartea lui Costin Mărculescu. ”Erai născut pe 29 iunie, odată cu soțul meu”

Moartea actorului Costin Mărculescu a îndurerat foarte multe vedete. Este și cazul Andreei Tonciu, care a transmis un mesaj după dispariția artistului.

În mesajul respectiv, Andreea Tonciu menționează că actorul Costin Mărculescu era născut în aceeași zi cu soțul ei, Daniel Niculescu.

”Dumnezeu să te ierte prieten drag, nu era zi de sărbătoare să nu mă suni și să-mi urezi numai bine. Erai născut pe 29 iunie o dată cu soțul meu. Țin minte că și atunci mă sunai… sunt complet șocată. Dumnezeu să te ierte”,a scris Andreea Tonciu în mediul online.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă

Costin Mărculescu a fost descoperit decedat în propriul apartament în noaptea de miercuri spre joi.

Acesta locuia singur, într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei, iar vecinii spun că l-au văzut ultima dată sâmbătă, când a ieșit cu câinele la plimbare.

O vecină a anunțat că s-a spart o țeavă în locuința sa, de la etajul 8 și a inundat mai multe apartamente. De câteva zile, animalul de companie a lui Costin Mărculescu lătra încontinuu.

Reporterul Horațiu Tudor, de la emisiunea ”Xtra Night Show” este cel care a ajuns la locuința lui Costin Mărculescu și care a anunțat autoritățile.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor (n.r. Viorica și Ioniță de la Clejani), iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor.

Pompierii au spart ușa pentru a reușit să intre în locuința acestuia, iar medicii de pe Ambulanță au fost cei care au găsit trupul neînsuflețit al actorului în cadă.

Actorul era foarte activ pe rețelele de socializare, însă din data de 27 mai acesta nu mai postase nimic în mediul online.

citește și...