Andreea Tonciu, declarații despre al doilea copil. Bruneta a spus foarte clar ce își dorește

06.01.2021, 16:29
Andreea Tonciu, declarații despre al doilea copil. Bruneta a spus foarte clar ce își dorește
Andreea Tonciu, declarații despre al doilea copil. Bruneta a spus foarte clar ce își dorește
Andreea Tonciu a fost întrebată despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară. Răspunsul brunetei a fost cât se poate de clar.
Andreea Tonciu este mama unei fetițe. Întrebată despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară, vedeta a răspuns că deocamdată nu este pregătită să-și mărească familia. Bruneta a afirmat că are alte planuri pentru anul 2021.„Îmi doresc un nou proiect în televiziune, vreau să fim sănătoși, vreau să mă mut într-o casă mai mare. Nu mai avem loc pentru că am foarte multe haine. Cel mai bine în viața asta este ca o femeie să îsi producă bani singură. Mi se pare cel mai urât ca o femeie să ceară bani părinților, soțului și așa. Deocamdată, nu (n.r. nu mai vrea un copil). Fac 35 de ani anul acesta. Nu mai sunt pregătită să mai fac niciun copil”, a declarat Andreea Tonciu, notează spynews.ro.

Andreea Tonciu e căsătorită și are o fetiță, Rebecca

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf. Impresara explica, într-un interviu, că fina ei, Andreea Tonciu, este o fire vulcanică.

„Noi vorbim foarte mult, noi suntem o familie. Andreea este un om vulcanic, iar eu întotdeauna îi spun că trebuie să înveţe să aibă răbdare şi să ia viaţa aşa frumos cum vine. Ea are o viaţă minunată, un soţ absolut de vis şi un copil la fel. Să fie liniştită, să trăiască frumos şi să rămână la fel, aşa, suflet curat cum este ea. De multe ori când merg în oraş şi vine vorba de Andreea, lumea zice „aaaaa, e nebună”. Nu, Andreea nu este nebună. Andreea este vulcanică exact cum este naşa ei, pentru că cine se aseamănă se adună. Andreea este un om minunat, este un om pe care eu îl iubesc şi îl respect foarte tare şi familia ei este una de vis! Am sfătuit-o să aibă răbdare, bărbaţii sunt nişte bebeluşi. Ea este un om liniştit până vine pericolul. Apoi este jale totală”, declarat Anamaria Prodan.

citește și...