Andreea Tonciu, de urgență la spital cu fiica ei. Vedeta a detaliat ce s-a întâmplat cu micuța

12.06.2021, 11:10
Andreea Tonciu, de urgență la spital cu fiica ei. Vedeta a detaliat ce s-a întâmplat cu micuța
Andreea Tonciu, de urgență la spital cu fiica ei. Vedeta a detaliat ce s-a întâmplat cu micuța

În urmă cu o zi, Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital cu fiica ei. Pe rețelele de socializare, bruneta le-a explicat fanilor ce s-a întâmplat cu micuța Rebecca. 

Andreea Tonciu a decis să meargă cu fiica sa la spital, după ce fetița nu s-a simțit deloc bine. Din fericire, Rebecca nu are nimic grav, însă Andreea s-a speriat extrem de mult.

„Bună dimineața! Eu acum am ieșit din casă. Mă duc că am puțină treabă. Rebi a rămas acasă momentan, pentru că este puțin bolnăvioară, dar o să-și revină curând. De aia am fost absentă, pentru că ieri am ajuns cu ea la spital, dar totul este în regulă, sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!”, a spus Andreea Tonciu la InstaStory.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)

De ce refuză să mai gătească acasă

Bruneta a mărturisit, la Antena Stars, că în ultima perioadă de timp a renunțat să mai gătească pentru ea și familia sa.

”Eu sunt o persoană care mănânc foarte mult și sunt foarte pofiticioasă și trebuie să gust din fiecare. Da, acum sunt la cură de slăbire, pentru că, pe data de 28 iunie voi pleca în vacanță și normal că, eu, fiind femeie, văd că nu-mi place cum arăt și am zis ”Băi, gata! Trebuie să pun stop mâncării, să nu mai gătesc”. De 12 zile, dacă vii la mine acasă, este frigiderul gol, nu a mai gătit absolut nimic. Dani (n.r. soțul ei) mănâncă în oraș. Chiar dacă găteam, mânca doar în ziua în care găteam și a doua zi gata. El mănâncă zilnic în oraș”, a explicat Andreea Tonciu, potrivit spynews.ro.

citește și...