Andreea Tonciu a renunțat să mai gătească. Ce explicație a dat

14.05.2021, 11:22
Andreea Tonciu a renunțat să mai gătească. Ce explicație a dat
Andreea Tonciu a renunțat să mai gătească. Ce explicație a dat

Andreea Tonciu a mărturisit că de ceva vreme a renunțat să mai gătească acasă. Bruneta a explicat care este motivul pentru care a decis să facă acest lucru.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Bruneta a mărturisit, la Antena Stars, că în ultuima perioadă de timp a renunțat să mai gătească pentru ea și familia sa.”Eu sunt o persoană care mănânc foarte mult și sunt foarte pofiticioasă și trebuie să gust din fiecare. Da, acum sunt la cură de slăbire, pentru că, pe data de 28 iunie voi pleca în vacanță și normal că, eu, fiind femeie, văd că nu-mi place cum arăt și am zis ”Băi, gata! Trebuie să pun stop mâncării, să nu mai gătesc”. De 12 zile, dacă vii la mine acasă, este frigiderul gol, nu a mai gătit absolut nimic. Dani (n.r. soțul ei) mănâncă în oraș. Chiar dacă găteam, mânca doar în ziua în care găteam și a doua zi gata. El mănâncă zilnic în oraș”, a explicat Andreea Tonciu, potrivit spynews.ro.

”Fata este la grădiniță și nu mai are rost să gătesc. Dacă îi este foame seara, îi comand repede ceva sau mă duc la mama și mănâncă la ea și am terminat. Ce mai bani cheltuiți pe atâtea?! Cumpăram când mă duceam atâtea… Îmi place când miroase a mâncare în casă, dar cheltuiam foarte mulți bani pe mâncare, pentru că sunt o fire foarte pofticioasă, chiar dacă nu-mi trebuia, voiam să în frigider orice”, a completat ea.

Ce ar face Andreea Tonciu cu 10 lei

În interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Andreea Tonciu a fost întrebată ce ar face dacă ar fi nevoită să trăiească cu 10 lei pe lună.

”10 lei??? Ce să fac cu ei? Îi dau celui care parchează mașina 10 lei! Pe ce să cheltui? Mi-aș lua mâncare și un suc! Deci, dacă aș avea doar 10 lei pe lună, m-aș combina cu un bogătaș bătrân și l-aș face de bani, dar nu am făcut niciodată, pentru că nu pot”, a răspuns bruneta, citată de sursa mai sus-menționată.

”Și dacă nu m-aș angaja! Orice, vânzătoare la orice, nu contează. De muncă nu fug! Îmi place să muncesc. Chiar îmi place! Când mă plictisesc, mă duc la mama la florărie și vând”, a adăugat Andreea Tonciu.

 

citește și...