Andreea Tonciu, atacată la fast-food. Ce a declarat vedeta

11.09.2021, 15:56
Andreea Tonciu, atacată la fast-food. Ce a declarat vedeta
Andreea Tonciu, atacată la fast-food. Ce a declarat vedeta

Andrea Tonciu a trecut prin momente extrem de neplăcute la un fast-food din Capitală. Aceasta a fost agresartă de doi tineri care i-au cerit să filmeze împreună un videoclip pentru contul lor de TikTok. Andreea Tonciu a explicat în amănunt ce s-a întâmplat. În ce lume trăim?! În ce țară trăim, dacă am ajuns să fim atacați pe stradă că nu se poate face un TikTok”, a comentat Andreea Tonciu.

Zilele acestea, Andreea Tonciu a fost agresată în public de doi indivizi, în timp ce se afla la un fast-food din Capitală. Bruneta a povestit, în mediul online, cum a fost abordată și ce s-a întâmplat după ce ea a refuzat să filmeze un videoclip peentru contul de TikTok al celor doi.

„M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam să-mi ceară să fac un TikTok cu ei. Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie”, a spus ea.

 

Andreea Tonciu, atacată la fast-food. ”Tot veneau după mine, mă urmăreau continuu”

După ce i-a refuzat, Andreea Tonciu a continuat să fie hărțuită de cei doi, unul dintre ei luând o sticlă de suc și vărsând-o peste ea și peste mașină.

„Acești doi băieți tot veneau după mine, mă urmăreau continuu. M-am oprit, mi-am dat comandă de cafea, am plătit la celălalt ghișeu cafeaua, ei tot veneau după mine și îmi cereau TikTok. Vorbeau și foarte urât. Am fost să-mi ridic cafeaua, am deschis geamul la mașină și unul dintre băieți a venit iar la geamul meu și tot îmi repeta că el vrea TikTok cu mine. L-am refuzat foarte frumos și l-a un moment dat, avea o sticlă de suc în mână, a deschis sticla și a aruncat pe mine, pe mașină… În ce lume trăim?! În ce țară trăim, dacă am ajuns să fim atacați pe stradă că nu se poate face un TikTok. (…) Băiatul va răspunde penal pentru tot ce a făcut, credeți-mă!”, a mai spus Andreea Tonciu, potrivit wowbiz.ro.

După incidentul prin care a trecut, Andreea Tonciu pare mai decisă ca niciodată să se mute din România cu familia sa.Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf. “Îmi pare rău că trăiesc în această țară si îmi pare rău că am ajuns să spun asta. Ți-e și frică să mai ieși pe stradă cu astfel de specimene. Probabil voiau să-mi facă ceva rău. Cât de curând cred că vom pleca din România. Ne gândim serios la această decizie radicală, iar dacă întrebați de țară, Turcia este cea în care am pleca chiar și mâine”, a declarat Andreea Tonciu la Antena Stars, citată de spynews.ro.

 

citește și...