Andreea Raicu, despre posibilitatea de a deveni mamă: ‘Sper că am cât mai curând’

25.08.2021, 11:44
Andreea Raicu, despre posibilitatea de a deveni mamă: 'Sper că am cât mai curând'

Andreea Raicu a ajuns la vârsta de 43 de ani, dar tot nu și-a găsit partenerul ideal pentru a se căsători. În schimb, ea a mărturisit că își dorește foarte mult un copil. 

În urmă cu ceva timp, vedeta explica că nu a fost cea mai norocoasă persoană în amor. A iubit bărbaţi celebri, dar a recunoscut chiar ea că a făcut greşeli cu ei. Astfel, a încetat demult să mai creadă în basme cu prinţi.

Andreea Raicu nu s-a măritat până la 43 de ani

“Tot mai mulţi oameni caută acele relaţii perfecte de pe Facebook şi Instagram. Cu cât sunt mai fericiţi acei oameni, cu atât mai multe cred că au de ascuns. Nu există oameni care să nu se certe, sa nu aibă conflicte. Mi-aş dori un bărbat cu care să mă conectez uman, cu care să am ce să discut. Recunosc că m-a bântuit fiorul măritatului. Toată lumea mă întreba când mă mărit, când fac un copil. Ajunsesem să consider că este o problemă a mea că nu am făcut asta. Călătoria în India m-a făcut să înţeleg că nu despre asta e vorba’, declara fosta prezentatoare tv.

Își dorește copii

Andreea Raicu a fost mereu discretă atunci când vine vorba de viața ei personală. Recent, însă, vedeta a recunoscut că se gândește la posibilitatea să devină mamă.

„Sper că am cât mai curând. Să se iubească și să trăiască viața în funcție dorințele și nevoile sale. Să pună limite și să renunțe la tot ce îi aduce nefericire. Să aibă curajul să meargă după ce își dorește. Să experimenteze și să își dea voie să greșească. Să fie generoasă și să iubească oamenii. Și încă multe alte lucru pe care eu nu le-am știut. Am început să văd viața și relațiile într-un mod diferit. Bineînțeles că vreau o familie fericită, dar căsătoria nu îți garantează asta, a spus Andreea Raicu, pe Instagram.

 

citește și...