Andreea Podărescu l-a făcut praf pe tatăl fiului ei. Gestul făcut de bărbat după ce micuțul a ajuns la spital

12.10.2020, 19:36
Andreea Podărescu l-a făcut praf pe tatăl fiului ei. Gestul făcut de bărbat după ce micuțul a ajuns la spital
Andreea Podărescu l-a făcut praf pe tatăl fiului ei. Gestul făcut de bărbat după ce micuțul a ajuns la spital

Andreea Podărescu nu a încheiat războiul cu tatăl fiului său, pe care îl acuză că nu a contribuit cu nimic la creșterea celui mic. În prezent, bruneta se află în spital, așteptând ca fiul ei, Anthony, să se recupereze după ce a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

Fiul Andreei Podărescu se simte mai bine

Andreea Podărescu trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale! Micuțul ei a fost diagnosticat cu o boală gravă, după ce s-a simțit extrem de rău. Vedeta a fost trup și suflet alături de băiatul său, însă nu același lucru se poate spune și despre tatăl celui mic.

Vedeta a decis să rupă tăcerea și a mărturisit că a făcut apel la autoritățile statului, pentru ca bărbatul să se implice mai mult în creșterea lui Anthony.

Vreau să fac și eu cunoscute niște detalii din acest infern pe care-l trăiesc împreună cu copilașul meu în vârstă de 3 ani și care a fost la un pas de moarte acum o săptămână, atunci când am și fost internată cu el la terapie intensivă.

Îmi doresc că autoritățile și presa să i-a măsuri în ceea ce privește situația noastră având în vedere că în momentul în care am aflat de boala copilașului meu l-am anunțat pe avocatul tatălui copilului pentru că așa am considerat de cuviință având în vedere gravitatea situației și pentru că trebuiau luate în calcul și celulele stem (dacă le mai putem recupera) în condițiile în care tatăl nu a binevoit să le achite nici după 3 ani de la nașterea copilului nostru’, a spus Andreea Podărescu, scrie Wowbiz.

Nu se interesează de propriul copil

Aceasta își dorește cu ardoare să nu mai fie o mămică singură și ca fostul ei iubit să se intereseze mai mult de cel mic. Andreea Podărescu şi fostul ei partener, Gheorghe Bădoi, au fost împreună vreme de aproape patru ani. Cei doi s-au despărţit când băieţelul avea 7 luni.

Vedeta i-a transmis un mesaj dur bărbatului, pentru că acesta nu a contribuit cu nimic la însănătoșirea propriului copil.

‘Distinsul a “binevoit” să vină la spital și să facă cel mai mare circ posibil angajaților spitalului în care încă mă aflu pentru tratamente și restul investigațiilor, nedorind însă să contribuie cu nimic la recuperarea propriului copil. Mai exact mi-am permis să-i pretind alocația copilului pe care și-o însușește fix de 3 ani și o lună pentru a putea asigura medicamentele și tot tratamentul de care mai are nevoie un copil care a stat la secția de terapie intensivă timp de 3 zile și care mai are de stat în spital multe zile de acum înainte!

Mi se refuză efectiv returnarea acestor drepturi ale copilului meu până și în această situație în care îi sunt imperios necesare foarte multe lucruri pentru a-l însănătoși! Rog autoritățile să se autosesizeze, inclusiv colegii din presă care doresc să se facă dreptate în acest caz! Este inadmisibil ceea ce se petrece, iar pentru sănătatea copilului meu și pentru nevoile lui voi lupta până în pânzele albe!’, a mai adăugat bruneta.

citește și...