Andreea Podărescu ajunge iar în instanță cu fostul iubit. I-a pregătit o surpriză neplăcută tatălui copilului său

26.08.2021, 11:55
Andreea Podărescu ajunge iar în instanță cu fostul iubit. I-a pregătit o surpriză neplăcută tatălui copilului său
Andreea Podărescu ajunge iar în instanță cu fostul iubit. I-a pregătit o surpriză neplăcută tatălui copilului său

Andreea Podărescu continuă războiul cu tatăl copilului ei! Vedeta este decisă să meargă iar în instanță. Bruneta vrea să-l decadă din drepturi pe fostul iubit, pentru ca micuțul său să aibă dreptul la o viață mai liniștită. 

Andreea Podărescu și bărbatul, pe nume Gheorghe Bădoi, se războiesc de mai bine de doi pentru custodia copilului lor.

Andreea Podărescu ajunge iar în instanță cu fostul iubit

Bărbatul a refuzat în repetate rânduri să ajute financiar la creșterea băiatului, iar bruneta l-a dat în judecată. Pe de altă parte, și tatăl copilului a ripostat și a încercat să o decadă drepturile părintești, acuzând-o că are probleme psihice.

”În luna septembrie îl voi da din nou în judecată pentru decăderea din drepturi. L-am înștiințat, l-am întrebat pentru ultima dată prin avocatul lui dacă chiar nu vrea să contribuie la creșterea acestui copil și să se implice și răspunsul lui a fost unul negativ. Și atunci nu-mi rămâne de făcut decât să-l decad din drepturi, se pare că asta-și dorește și de ce să nu ne ușurăm viețile. El a zis că e în stare să se ducă și la pușcărie numai să nu-mi plătească mie banii, adică a zis că prefer să se ducă cu plăcere acolo, decât să-mi plătească banii copilului, bani pe care i-a decis instanța”, a declarat Andreea Podărescu la Antena Stars.

Andreea Podărescu, umilită în repetate rânduri

Până în prezent, bărbatul nu a plătit pensie alimentară pentru copil, deși a recunoscut că este tatăl micuțului. 

„Vreau libertate deplină în ceea ce privește viața mea și a copilului meu, pentru că știți foarte bine că momentan copilul nu beneficiază de anumite drepturi de care ar trebui să beneficieze orice copil și vreau să soluționez aceste probleme.

Nu putem să trăim așa la infinit pentru că domnul nu vrea să colaboreze cu noi pentru viața copilului nostru, așa că nu-mi rămâne de făcut decât să-l decad din drepturi pentru că, oricum, vreun sentiment pentru acest copil al lui se pare că nu are, așa că trebuie să ne ușurăm viețile”, a mai spus bruneta la ”Star Matinal”.

 

citește și...