Andreea Marin: ”Știu ce înseamnă să fii un om încercat”

03.08.2020, 10:43
Andreea Marin: ”Știu ce înseamnă să fii un om încercat”
Andreea Marin: ”Știu ce înseamnă să fii un om încercat”

Andreea Marin s-a confesat. Vedeta de televiziune a mărturisit că a avut parte de momente dificile în viață, dar a și explicat cum a reușit să le depășească.

Andreea Marin a acordat un interviu pentru exquisitetones.com în care și-a deschis sufletul. Acesta a povestit despre încercările la care a supus-o viața de-a lungul anilor.

”Cred că e o sămânță bună, sădită în mine de doi părinți îndrăzneți, romantici, dar și pragmatici, cu bun simț și dragoste de oameni și de viață. Apoi, pe mama am pierdut-o tânără. Când ea avea 36 de ani, iar eu 9, s-a stins în brațele mele. Tot universul siguranței mele s-a prăbușit într-o clipă și am cunoscut, apoi, provocările vieții, cu diverse probleme, deloc ușoare, până acum, la maturitatea celor 45 de ani.

Continui să zâmbesc și să fiu pozitivă, dar știu ce înseamnă să fii un om încercat. De aici, poate, și aplecarea mea spre munca umanitară. Așa că viața, cu căile ei sinuoase, m-a învățat că trebuie să fiu capabilă de adaptare și de schimbare. Nu am avut de ales în acest sens. Dar o alegere care a stat în puterea mea a fost să mă ridic din genunchi, cu fruntea sus și cu spinarea dreaptă și să continui să sper, să văd lucrurile în lumină, să clădesc, în loc să mă las pradă deznădejdii sau sentimentelor negative. Aceasta este alegerea mea”, a declarat Andreea Marin pentru sursa citată.

Ce spune despre greșeli

Întrebată cum au ajutat-o greșelile pe care le-a făcut să facă alegeri mai bune ulterior, Andreea Marin a explicat:

”Nu am avut parte de greșeli care să mă marcheze, poate pentru că sunt mereu atentă și îmi pasă, sunt perfecționistă, recunosc, mereu atentă la detalii, poate de teama de a nu greși, de teama de ridicol, uneori. Îmi place să fac bine totul, ăsta e adevărul. Am avut parte doar de inerenete greșeli, care s-au transformat în lecții din care am învățat cum să nu greșesc la fel a doua oară. Nu îmi vine în minte ceva clar acum, poate greșeli la serviciu, la școală, de plidă, toate reparabile, în orice caz”.

citește și...