Andreea Marin, mesaj tranșant pentru hoții care i-au călcat casa: “Iubitul meu deține o armă”

25.03.2021, 10:42
Andreea Marin, mesaj tranșant pentru hoții care i-au călcat casa: Iubitul meu deține o armă''
Andreea Marin, mesaj tranșant pentru hoții care i-au călcat casa: "Iubitul meu deține o armă''

Săptămâna trecută, casa Andreei Marin a fost călcată din nou de hoți. Din fericire, aceștia nu au reușit să pătrundă în locuință, după ce au declanșat sistemul de alarmă. 

Pentru a fi în siguranță pe viitor, vedeta și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, și-au luat toate măsurile de siguranță. Ei au vrut să se asigure că hoții nu vor mai veni la casa lor din Voluntari.

Andreea Marin și iubitul ei și-au luat măsuri de siguranță

Andreea Marin a dezvăluit că partenerul său deține un permis de port armă, dar și o armă în casă, cu care se poate apăra la nevoie.

„Adrian are permis port armă. El posedă din punct de vedere legal o armă cu care se poate apăra. Trebuie să te poți apăra în propria casă. Asta dacă nu îi prinde câinele nostru, Rocky, înainte, de fundul pantalonilor. E mai bine să nu te întâlnești cu el!”, a declarat Andreea Marin, la emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Casa vedetei a mai fost spartă în 2015

În urmă cu 3 ani, vedeta mărturisea că a investit enorm în sistemul de securitate al clădirii, care este unul foarte performant. Și asta după ce, în 2015, casa divei a fost prădată de hoți.

„Cu această renovare am schimbat ușile, sunt securizate, la fel sunt ferestrele. E cu totul alt sistem. E foarte greu să intri. O să-i dezamăgesc pe hoți, dacă se așteaptă să găsească mare lucru înauntru. Nu au reușit să intre în casă, au venit degeaba. Noi ne perfecționăm, o să facem un sistem de securitate și mai bun. Nu doar în zona noastră se întâmplă, în general în ultimele luni se tot dau spargeri. S-au făcut niște eliberări de după gratii mai devreme decât trebuia”, a mai spus vedeta TVR.

citește și...