Andreea Marin, mândră tare de fiica ei, Violeta. ”Nici nu știe ea cât de mult semănăm”

24.11.2020, 09:28
Andreea Marin, mândră tare de fiica ei, Violeta. ”Nici nu știe ea cât de mult semănăm”

Andreea Marin a vorbit despre Violeta, fiica pe care o are din mariajul cu Ștefan Bănică Junior.

Vedeta de televiziune Andreea Marin este foarte mândră de fiica sa, Violeta. Despre adolescentă a făcut aceasta declarații în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. ”E… o mândrie, trebuie să recunosc. E cât mine aproape…”, a spus Andreea Marin. ”Da, nici nu știe ea cât de mult semănăm… și fizic, și ca atitudine față de viață”, a completat ea.

Prezentatoarea de televiziune a comentat și despre înclinațiile artistice pe care le are Violeta, mărturisind că o va susține indiferent de ce va alege să facă în viață. ”Să își urmeze pasiunile. Deși să știți că are și alte înclina ii. Dar e în perioada în care caută ce i se potrive te mai bine, iar eu o voi susține oricum. E drumul ei și eu am un singur scop: să o văd fericită!”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Ce a declarat Ștefan Bănică Junior despre Violeta și ceilalți doi copii ai lui

Ștefan Bănică Junior a făcut declarații emoționante despre cei trei copii pe care îi are. Artistul este foarte mândru de moștenitorii săi.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Șefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Ștefan Bănică se declară un tată împlinit. Este foarte mândru de cei trei copiii ai săi. În plus, artistul a explicat că actuala sa parteneră de viață, Lavinia Pîrva, are o relație foarte bună cu copiii lui cei mari.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a declarat Ștefan Bănică Junior recent.

citește și...