Andreea Marin, dezvăluiri nebănuite despre mariajul cu Tuncay Ozturk. ‘A fost o mare greșeală’

03.04.2021, 16:59
Andreea Marin, dezvăluiri nebănuite despre mariajul cu Tuncay Ozturk. 'A fost o mare greșeală'
Andreea Marin, dezvăluiri nebănuite despre mariajul cu Tuncay Ozturk. 'A fost o mare greșeală'

Andreea Marin a dezvăluit lucruri neașteptate în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV. Vedeta a recunoscut tuturor cum au decurs cele trei mariaje pe care le-a avut.

Andreea Marin s-a măritat prima dată la vârsta de 21 ani, în anul 1995, cu Cristian Gheorghiță. După trei ani de iubire, cei doi s-au despărțit.

Andreea Marin, dezvăluiri fără rețineri despre cele trei mariaje

”Pentru primul soț (Cristian Gheorghiță, n.r.) am un respect special. Oamenii sunt așa cum sunt. Fiecare are modul lui de a privi viața și de a o trăi. Dar, să ne înțelegem foarte bine, tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu. Trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Dar nu trăiesc deloc cu gândul la trecut.

Sfătuiesc pe toată lumea să-și vadă de viitor. Cel mai important bărbat din viața mea este cel care este acum lângă mine. Azi sunt un om matur. Poate că în trecut, tocmai din această lipsă de matruitate și din cauza faptului că am muncit foarte mult și m-am dedicat foarte mult carierei… poate nu am fost nici eu destul de pregătită pentru o relație de lungă durată”, a dezvăluit Andreea Marin.

A doua oară, Andreea Marin și-a refăcut viața cu Ștefan Bănică Jr., însă nici căsnicia aceasta nu a durat. În 2016 s-au căsătorit în mare secret în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau că divorţează. Cei doi au împreună o fetiță de 13 ani, pe Violeta.

”Pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a mai spus Andreea Marin despre fostul ei soț.

Căsnicia cu Tuncay i-a lăsat un gust amar

Deși trecuse prin două mariaje eșuate, vedeta nu a avut rețineri și s-a recăsătorit a treia oară cu Tuncay Ozturk, un bărbat de origine turcă. Despre cea de-a treia căsnicie, Andreea Marin nu prea a avut cuvinte de laudă.

”A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (cu Bănică Jr, n.r.). Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!”, a mai declarat Andreea Marin lui Mădălin Ionescu,

citește și...