Andreea Marin, despre momentul în care a renunțat TV. ”Am pus totul în așteptare de dragul Violetei”

11.01.2021, 16:45
Andreea Marin, despre momentul în care a renunțat TV. ”Am pus totul în așteptare de dragul Violetei”
Andreea Marin, despre momentul în care a renunțat TV. ”Am pus totul în așteptare de dragul Violetei”

Andreea Marin și-a amintit de perioada în care a renunțat la televiziune, pentru a o aduce pe lume pe fiica sa, Violeta.

Andreea Marin a revenit anul trecut pe micile ecrane cu emisiunea ”Nu există nu se poate”, difuzată la postul de televiziune TVR2. Vedeta a renunțat la televiziune în urmă cu ani, când a adus-o pe lume pe Violeta, fiica sa, de care este foarte mândră. Întrebată, în cadrul unui interviu pentru femeia.ro, cum s-a schimbat viața sa în ultimii 12 ani, Andreea Marin a declarat: ”Totul! În primul rând, Violeta a fost motivul renunțării mele la o etapă tare frumoasă și definitorie din viață mea profesională. Am fost, până în luna a 8-a de sarcină, sâmbătă de sâmbătă în casele românilor cu surprizele de neuitat, eram gazda și directorul acestui program TV, precum și director de comunicare al companiei reputatului regizor Valeriu Lazarov, care producea emisiuni de succes pentru mai multe posturi de televiziune în același timp, precum știți. În paralel, conduceam și activitatea propriei firme”.

”Am pus totul în așteptare de dragul Violetei, a fost un copil dorit, așteptat, nimic nu era mai important pentru mine, și a meritat să‑mi schimb viața pentru ea. La început, nu am vrut să am un ajutor, mi-am dorit legătură strânsă mamă-fiică în primele ei luni de viață, chiar dacă era dificil. Îmi amintesc cum o legănam pe picioare, avea cam două luni, și eu scriam pe computer pentru cartea mea, Prețuiește viața, care s-a născut grație ei. Apoi am creat proiectul și platforma Școala Mamelor, caravanele în jurul țării cu zeci de mii de mame și familii venind la evenimentele mele, atunci am înființat și Fundația Prețuiește Viața, am dezvoltat apoi proiecte pe cont propriu pentru companii, am făcut documentare minunate în jurul lumii și incursiuni pe diverse continente ca Ambasador UNICEF sau ca jurnalist, am produs propriile emisiuni și campanii și tot așa…Am devenit propriul stăpân, punând în practică ideile mele, ceea ce m-a ajutat să evoluez tare frumos până azi, când mă bucur de emisiunea gândită și scrisă de mine, un format de maturitate, Nu există nu se poate!, de care sunt mândră, pentru că oameni valoroși sunt zilnic, de luni până joi, oaspeții mei pe TVR 2”, a adăugat vedeta.

Ce fel de mamă este Andreea Marin

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, Violeta. Vedeta a explicat care a fost cea mai mare provocare. ”Să ţin pasul cu ea! E foarte precoce, practic, ea e cea mai mică din an, a mers în clasa întâi la 4 ani şi jumătate, a avut o curiozitate şi o energie specială, nu am putut să o ţin în loc. Îmi propusesem să o ţin 2 ani în acelaşi an când oboseşte, dar nu a fost cazul, îi mulţumesc lui Dumnezeu, cred că nici nu ar accepta, e prea ataşată de colegii ei”, a declarat Andreea Marin pentru okmagazine.ro.

Întrebată ce fel de mamă este, vedeta de televiziune a răspuns: ”Dură nu e un cuvânt bun, aş spune hotărâtă, atentă sa ţin lucrurile în matca lor. Copiii de azi ţin să facă anumite lucruri mai repede decât e timpul lor, unele sunt benefice, altele nu. Copilăria trebuie trăită, are rolul ei. Nu e nevoie să ne prefacem că suntem oameni mari mai devreme decât e cazul”.

citește și...