Andreea Marin, despre infectarea cu COVID. ”Mi-a fost trei zile ca la gripă, dureri de mușchi, de cap, temperatură nu foarte ridicată”

29.09.2021, 14:43
Andreea Marin, despre infectarea cu COVID. ”Mi-a fost trei zile ca la gripă, dureri de mușchi, de cap, temperatură nu foarte ridicată”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta a vorbit despre experiența prin care a trecut la emisiunea moderată de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. ”Mi-a fost trei zile ca la gripă, dureri de mușchi, de cap, temperatură nu foarte ridicată”.

Andreea Marin a fost infectată cu COVID-19. Aceasta a explicat că nu știe cum a luat virusul, însă a afirmat că ar putea avea legătură cu o călătorie pe care a făcut-o în străinătate.

Andreea Marin a dat detalii despre simptomelee pe care le-a avut. De asemenea, Andreae Marin a mărturisit că și partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu a fost infectat, iar fiica vedetei, Violeta, a avut o formă ușoară în decembrie.

Andreea Marin, despre infectarea cu COVID. ”Eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat”

”Mi-e foarte bine. Mie mi-a fost trei zile ca la gripă, dureri de mușchi, de cap, temperatură nu foarte ridicată. Eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat. Am fost plecați la niște filmări în străinătate, nu știu cum am luat, deși sunt cea mai vârstnică din trupă, mi-a fost cel mai bine, fiind vaccinată. Au trecut 5 luni de la vaccin”, a declarat Andreea Marin la emisiunea ”teo Show„, potrivit wowbiz.ro.

”Partenerul meu de viață a luat și el. Violeta a avut în decembrie, a avut o formă ușoară. A fost un copil model, a stat trei săptămâni, nu două în izolare”, a adăugat vedeta TV.

Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.