Andreea Marin a fost infectată cu COVID-19. ”Probabil s-a transmis și foarte ușor această variantă”

25.09.2021, 11:58
Andreea Marin a fost infectată cu COVID-19. ”Probabil s-a transmis și foarte ușor această variantă”
Andrea Marin a fost infectată cu COVID-19. ”Probabil s-a transmis foarte ușor această variantă de la unul la altul”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta a vorbit despre experiența prin care a trecut la emisiunea pe care Cristi Brancu o moderează la postul de televiziune Prima TV. ”Probabil s-a transmis și foarte ușor această variantă”, a explicat Andreea Marin.

Andreea Marin s-a numărat printre vedetele care s-au infectat cu coronavirus.

Vedeta a povestit, la emisiunea ”Exclusiv VIP” că a stat 14 zile izolată la domiciliu.

Andreea Marin a fost infectată cu COVID-19. ”Eu fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme”

“Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă. Am trecut prin experiența Covid-ului. Nu e o experiență plăcută, dar probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid, pentru că am fost păzită de vaccin. Am stat doar câteva zile la pat, am avut simptome de gripă puternică. Am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat și mare parte dintre noi s-au îmbolnăvit. Probabil s-a transmis și foarte ușor această varianta a Covidului și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă”, a declarat Andreea Marin, citată de click.ro.

“Nu e o experiență plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme, pentru că am fost păzită, totuși, de vaccin. Când am ajuns la spital, ulterior, ca să îmi fac analizele, să mă asigur că totul este foarte bine pulmonar și vorbind acolo cu medicii am înțeles cât de mare este diferența și cât de mult contează, e o concluzie deja trasă de medici nu doar la nivel național, ci și mondial, faptul că ajung mult mai puțin bolnavi, procentul e infim, care au făcut vaccin, în stadiul greu al boli”, a adăugat vedeta de televiziune.

Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...