Andreea Marin, despre incidentul de la ”Surprize, surprize” pe care nu-l va uita niciodată. ”Picioarele nu m-au mai ascultat, nici corpul”

06.04.2021, 11:32
Andreea Marin, despre incidentul de la ”Surprize, surprize” pe care nu-l va uita niciodată. ”Picioarele nu m-au mai ascultat, nici corpul”
Andreea Marin, despre incidentul de la ”Surprize, surprize” pe care nu-l va uita niciodată. ”Picioarele nu m-au mai ascultat, nici corpul”

Andreea Marin a trecut printr-un incident extem de neplăcut pe vremea când prezenta emisiunea ”Surprize, surprize”.

Andreea Marin se poate lăuda cu o carieră impresionantă în televiziune. Una dintre cele mai de succes emisiuni pe care aceasta le-a realizat a fost ”Surprize, surprize”, de la Televiziunea Națională.

Pe vremea când modera show-ul respectiv, Andreea Marin a trecut printr-un incident extrem de neplăcut. Aceasta a alunecat pe scările din platoul emisiunii. Despre acest incident și-a amintit vedeta în cadrul unui interviu pentru impact.ro.

Andreea Marin, despre incidentul de la ”Surprize, surprize” pe care nu-l va uita niciodată. ”Am simțit că zbor pur și simplu”


”Cred că au trecut douăzeci de ani de atunci şi tot nu am uitat momentul. De fapt, nici nu am cum să-l uit fiindcă m-a marcat o bună bucată de vreme… Întâmplarea a făcut ca sezonul din acel an să plece la drum chiar într-o zi de întâi aprilie. Iar colegii din echipa tehnică au pus la punct un decor nou, frumos, aşa cum şi-l aminteşte toată lumea. Trebuia să cobor pe o scară, destul de înaltă, de câţiva metri, salutându-i în acelaşi timp şi pe cei din sală, dar şi pe cei din faţa televizoarelor. Nu mi s-a părut niciun moment ceva periculos, dar după aceea aveam să câştig mult mai multă experienţă, decât credeam. Şi asta fiindcă scara, fiind nou-nouţă, era şi extrem de alunecoasă. Iar asta avea să-mi fie uşor potrivnic, ca să nu zic altceva”, a declarat Andreea Marin pentru sursa citată anterior.

”Purtam o rochie albă, superbă, de zână ce mai tura-vura! Îmi pregătisem cu atenţie cuvintele introductive şi, dându-se startul emisiunii, am început să cobor treptele scării, fără să anticipez vreo clipă pericolul ce mă pândea. Cert e că, pe când mă pregăteam să le spun telespectatorilor, dar şi celor câteva zeci de spectatori, prezenţi în studio, ce planuri aveam pentru noul sezon, am simţit că zbor, pur şi simplu. Picioarele nu m-au mai ascultat, nici corpul. Am realizat că alunecasem pe treptele noii scări”, a adăugat ea.

”Îmi amintesc că am auzit în timp ce zburam prin aer reacţia sălii. Una de îngrijorare profundă, întrucât, repet, era ceva distanţă până jos. Nu ştiu cum am aterizat, nu ştiu ce m-a întrebat producătorul în cască, care nu a zburat. Am reuşit să evit un veritabil dezastru ce s-ar fi putut produce în faţa unei ţări întregi”, a încheiat vedeta.

citește și...