Andreea Marin, despre fiica sa: ”Nimic nu se compară cu realizarea care e sânge din sângele tău”

22.06.2020, 14:53
Andreea Marin, despre fiica sa: ”Nimic nu se compară cu realizarea care e sânge din sângele tău”
Andreea Marin, despre fiica sa: ”Nimic nu se compară cu realizarea care e sânge din sângele tău”

Andreea Marin a făcut declarații despre fiica sa, Violeta, de care este foarte mândră.

Vedeta de televiziune Andreea Marin are o fiică adolescentă din mariajul cu binecunoscutul artist Ștefan Bănică Junior. Relația dintre cele două este una extrem de apropiată. Despre fiica sa a făcut Andreea Marin declarații la o emisiune de televiziune.

”Mi se pare cea mai mare provococare a vieții mele. E cea mai mare realizare. N-am făcut nimic mai important în viața asta, au putut exista milioane de aplauze, proiecte de succes, nimic nu se compară cu realizarea care e sânge din sângele tău”, a declarat Andreea Marin, citată de spynews.ro.

Vedeta de televiziune a vorbit și despre educația pe care i-o dă fiicei sale.

”O lăsam să cadă, sub supravegherea mea, pentru a realiza pericolul. La primii pași sunt greșeli acceptabile și le permiți să facă greșeli acceptabile pentru că astfel înveți. Nu poți să crezi tot timpul ce ți se spune. E destul de dificil să fi părinte, nu le știm pe toate”, a mai spus ea.

Trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu


Andreea Marin și-a găsit liniștea alături de actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu. Aceasta a afirmat că a atras-o foarte mult bunătatea la actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu.

”Voi vorbi doar în numele meu. M-a atras potrivirea noastră. Bunătatea. Frumusețea din interior”, a declarat vedeta într-un recent interviu.

Întrebată dacă mai crede în căsătorie după trei mariaje eșuate, Andreea Marin a afirmat:

”Da, cred. Potrivirea între oameni este, e adevărat, o loterie. Momentele în care viețile li se unesc ar putea fi nepotrivite, nu doar caracterele lor. Dacă ai întâlni același om când a trecut mai mult prin viață, poate că destinul relației ar fi altfel sau dacă el te-ar întâlni pe tine când s-ar dovedi că ești mai înțeleaptă. În același timp, e și o chestiune de chimie pe termen lung. Dar eu nu mă plâng și nu am nostalgii din acest punct de vedere, dimpotrivă. Dragostea o trăiesc la timpul prezent”.

citește și...