Andreea Marin, despre accidentul în care și-a pierdut mama. ”Eu am fost cel mai puțin rănită, nu știu, am avut un înger păzitor”

15.11.2021, 15:49
Andreea Marin, despre accidentul în care și-a pierdut mama. ”Eu am fost cel mai puțin rănită, nu știu, am avut un înger păzitor”
Andreea Marin, despre accidentul în care și-a pierdut mama. ”Eu am fost cel mai puțin rănită, nu știu, am avut un înger păzitor”

Andreea Marin și-a amintit de unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa – dispariția mamei ei. Vedeta de televizune Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a făcut declarații despre tragedia prin care a trecut la o emisiune online. ”Eu am fost cel mai puțin rănită, nu știu, am avut un înger păzitor”, a mărturisit Andrea Marin.

Invitată la emisiunea online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Andreea Marin a făcut declarații despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa, când mama sa a încetat din viață la 36 de ani, în urma unui accident rutier.

“Veneam de la mare, ne întorceam. Din păcate, o vreme potrivnică a făcut ca undeva, la o intersecție dificilă, căci după aceea am aflat că era o intersecție mare, în care se întâmplau multe accidente, un autobuz să intre în Dacia noastră, spulberând viața mamei, care a sărit peste noi, cele două fete din spate, ca să ne apere. Pe tata l-a proiectat în afara mașinii”, a povestit vedeta TV, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Marin, despre accidentul în care și-a pierdut mama. ”Am ajuns până la spital, dar pentru mama a fost prea târziu”

”Eu am fost cel mai puțin rănită, nu știu, am avut un înger păzitor, nu am o explicație pentru asta. Am ajuns până la spital, dar pentru mama a fost prea târziu. Avea 36 de ani. Violeta e numele mamei, l-am moștenit. Pe mine mă cheamă Andreea Violeta. L-am dăruit mai departe fiicei mele, ea e Ana Violeta. Cumva, numele are o rezonanță foarte puternică în familia noastră. Semănăm: mamă, fiică, nepoată. Semănam foarte bine. Mama era inginer de mecanică fină și, în egală măsură, un om foarte sensibil. Râdea foarte mult. Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi. Iubea viața”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin a mărturisit și cât de mult a contat pentru ea armonia pe care a văzut-o în familia sa, între părinții săi: “Cea mai puternică amintire a copilăriei mele este trăinicia iubirii părinților mei. Atât de mult se iubeau, deși au trăit doar 10 ani împreună. Eu m-am născut la un an după ce ei s-au căsătorit. Și s-au căsătorit după ce s-au cunoscut, la câteva săptămâni. A fost o mare dragoste. Vedeam iubirea asta și o trăiam alături de ei în fiecare zi. Tata era un om puternic, stâlpul familiei, mama era mai gingașă, deși și ea era o femeie cu un cuvânt de spus. Era romantică, scria poezie. Cred că un copil iubit, într-o familie în care părinții se prețuiesc unul pe celălalt, are din start o altă șansă în viață. Aceasta dragoste îți dă o siguranță. Eu m-am simțit întotdeauna foarte încrezătoare în forțele mele. Dacă aș fi văzut între ei ezitări, certuri, nesiguranțe, aș fi împrumutat această nesiguranță și nu aș fi avut cum să scap și eu de ea”.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016.

De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Ștefan Bănică Junior mai are doi copii în afară de Violeta. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu.  Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

citește și...