Cum s-a afișat Andreea Marin în mediul online. ”Așa, în văzul lumii?! Nu se face, dom’le, nu se face!”

01.11.2021, 13:26
Cum s-a afișat Andreea Marin în mediul online. ”Așa, în văzul lumii?! Nu se face, dom'le, nu se face!”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a dat publicității fotografii în care apare într-o ipostază mai puțin obșnuită. Aceasta și-a amintit  cum a fost surprinsă de paparazzi la un moment dat. ”Așa, în văzul lumii?! Nu se face, dom’le, nu se face!” , a comentat Andreea Marin în dreptul unor imagini în care apare cu părul pus pe bigudiuri.

Pe contul său de socializare, Andreea Marin a dat publicității fotografii în c are apare cu părul pus pe bigudiuri.

Cu această ocazie, vedeta și-a amintit că a fost surprinsă de paparazzi astfel, cu ani în urmă.

Cum s-a afișat Andreea Marin în mediul online. ”Cum, cu moațele în cap în propria mașină în drum spre televiziune?”

”Am dat întâmplător peste aceste poze și mi-am amintit de vremurile când îmi puneam părul pe moațe sau pe bigudiuri și, grăbită mereu, fugeam cu ele așa, fără să mă feresc sau să le acopăr, la TV, ca să fie buclele proaspete când aveam să intru pe poarta Surprizelor, căci am firul moale, de pisică plouată, și se lungea la loc, iar produsele de fixat pe atunci nu erau atât de bune precum cele de azi”, a notat Andreea Marin în dreptul fotografiei respective.

”Pozată de paparazzi, eram un mare subiect de dezbatere aprinsă prin toate ziarele. Cum, cu moațele în cap în propria mașină în drum spre televiziune? Așa, în văzul lumii?! Nu se face, dom’le, nu se face! Acum râd cu poftă când îmi amintesc. Mari probleme are câteodată omenirea asta! ? Bună dimineața, prețuiește viața! (Și nu te împiedica de non-problemele ei! ?)”, a adăugat fosta zână a Surpizelor.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...