Andreea Marin, amintiri incredibile din trecutul familiei sale. ”Îți trebuie putere interioară să privești înapoi fără regrete”

18.07.2020, 13:03
Andreea Marin, amintiri incredibile din trecutul familiei sale. ”Îți trebuie putere interioară să privești înapoi fără regrete”
Andreea Marin, amintiri incredibile din trecutul familiei sale. ”Îți trebuie putere interioară să privești înapoi fără regrete”

Andreea Marin a povestit lucruri neștiute din trecutul familiei sale. Vedeta a făcut mărturisiri despre povestea de dragoste pe care au trăit-o bunicii săi din partea tatălui.

Andreea Marin a umblat în albumul cu amintiri.

”Tata mi-a lăsat “moștenire” câteva caiete și albume ale familiei, cu amintiri de generații, cu poeziile mamei scrise de-a lungul vieții, încă de când era copil până la cei 36 de ani, când a devenit înger… Pe unele, nu am avut puterea sa le deschid până azi. Amintirile frumoase uneori dor peste timp, iti trebuie putere interioara să privești înapoi fără regrete…”, a spus ea.

Vedeta le-a spus internauților povestea dintre bunicii săi.

”Azi am hotărât sa deschid albumul de fotografii. Poza pe care o vedeți ii înfățișează pe bunicii mei din partea tatălui, așa cum s-au cunoscut. El, rănit pe front în urma exploziei care l-a proiectat în aer și i-a rănit corpul, cu urmări pentru întreaga viață, dar din fericire nu atât de grave încât sa nu mai poată merge sau lucra. Poveștile și povețele bunicului din viata de pe front îmi răsună și acum în minte, ne fascinau în copilărie… De aici și vorbele lui când ne mai zdreleam genunchii alergând sau cățărați pe garduri și în copaci: “Tu te plângi pentru o zgârietura, alții au luptat în războaie și nu s-au mai plâns. Trece, lasa răsfățul, mergem mai departe!””, a explicat ea.

Andreea Marin a explicat în ce condiții grele s-au cunoscut bunicii ei, dar și cum a rezistat căsnicia lor timp de decenii.

”Bunicul a ajuns în stare gravă la spital, unde bunica era infirmieră. Ea, cu vreo 10 ani mai mare decât el și cu un copil dintr-o căsnicie nefericită anterioară. El, rănit serios în zona gâtului, nu putea la început vorbi, iar simțul mirosului nu l-a mai recuperat niciodată (pedant, nouă, nepoților, nu ne-a mărturisit, se ferea, doar bunica ne-a spus în taină când eram deja mărișori). Ea l-a ingrijit în spital cu dăruire și, apoi, cu o dragoste care a durat peste 60 de ani, cât căsnicia lor, al cărui vlăstar de iubire a fost tata. La 80 și ceva de ani, bunica era geloasă, știa ea ca are bărbat frumos “ca un brad”, cum ne spunea. Bunicul râdea mereu de naivitatea ei și se ruga sa se stingă el primul, că nu poate trăi fără ea. Și nu a putut prea mult, s-a stins și el pe picioare, nu de boală, ci pentru că viața i-a fost fără rost fără jumătatea sa”, a completat Andreea Marin.

”Dacă ar4 umbla dezbrăcate pe străzi, inimile noastre ar spune totul despre noi”

Andreea Marin și-a încheiat povestea de pe internet cu un mesaj în care vorbește despre puterea dragostei.

”Cred in puterea iubirii, în miracolul credinței, în forța ce ne leagă, dincolo de ceea ce putem vedea. Suntem INIMI. Și dacă ar umbla dezbrăcate pe străzi, inimile noastre ar spune totul despre noi. Nu au nevoie de mâini, de picioare, de haine cu etichete ochioase, de machiaj. Tu ești INIMA ta!”.

Andreea Marin trăiește, în prezent, o poveste de dragoste cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta de televiziune este mama unei fetițe, Violeta, pe care o are din căsnicia cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

citește și...