Andreea Mantea nu s-a putut ține de cuvânt. Bruneta a izbucnit în lacrimi

12.04.2022, 17:17

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi. Bruneta s-a emoționat extrem de tare într-una dintre edițiile reality show-ului „Casa iubirii”, de la Kanal D. Prezentatoarea TV s-a implicat extrem de tare în povestea concurenților. 

Chiar dacă Andreea promis că nu va plânge în timpul emisiunii, vedeta a izbucnit în lacrimi în fața camerelor de filmat.

Vedeta a declarat, înainte de a începe emisiune, că știe că se va implica emoțional și va suferi odată cu concurenții.

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi

„Pentru mine, cea mai mare provocare va fi să nu mai sufăr atât de mult odată cu ei, deși este imposibil; ei sunt cei care simt acea durere la maximum, dar voi prelua și eu din trăirile lor. Fiecare om suferă în felul lui”, spunea ea.

Nu este prima dată când Andreea Mantea se emoționează în cadrul unei emisiuni TV.

Bruneta a mai lăcrimat în fața camerelor de filmat

Vedeta s-a arătat extrem de emoţionată înainte de Finala emisiunii ”Puterea Dragostei”, iar la un moment dat a izbucnit în lacrimi de faţă cu toţi concurenţii.

„M-ați făcut să plâng astăzi încontinuu! Mă bucur că v-ați schimbat în bine! Eu mă bucur că voi ați fost aici. Îmi pare rău că doar șase dintre voi vor fi în Marea Finală. Pe doi îi știm deja. Felicitări!„, a spus Andreea Mantea cu ochii în lacrimi.

Andreea Mantea este prezentatoarea emisiunii  „Casa iubirii” o producţie, realizată integral de Kanal D, ce este filmată în Bucureşti.

„Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, „Casa iubirii”, şi sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea.

Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane. Sunt nerăbdătoare să  trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă  călătorie.”

Andreea Mantea a mai realizat emisiuni de dating. În 2018 a prezentat ”Te vreau lângă mine”, ar ulterior a pornit formatul ”Puterea Dragostei”, filmat în Turcia.

citește și...