Andreea Mantea muncește din greu în Turcia. ”Filmăm mai multe ore”

02.06.2020, 13:30
Andreea Mantea muncește din greu în Turcia. ”Filmăm mai multe ore”
Andreea Mantea muncește din greu în Turcia. ”Filmăm mai multe ore”

De la sfârșitul anului 2018, Andreea Mantea s-a mutat, împreună cu fiul ei, David, în Turcia, acolo unde filmează pentru emisiunea ”Puterea Dragostei”, un show matrimonial pe care îl moderează la postul de televiziune Kanal D.

Vedeta de televiziune a dezvăluit, pentru tvmania.ro, că în această perioadă a crescut timpul de lucru pentru echipa emisiunii ”Puterea Dragostei”.

„În ceea ce privește producția pentru”Puterea Dragostei”, filmăm mai multe ore pentru fiecare ediție în funcție și de ceea ce se întâmplă în timp real, pentru că e vorba de un reality show autentic, unde lucrurile se petrec ca în viața. Respectăm și aici cu strictețe regulile de igienă și facem tot posibilul în continuare ca cei de acasă să îi cunoască pe concurenți exact așa cum sunt, fără măști, în cele mai reale situații, cu cele mai omenești trăiri și reacții”, a declarat Andreea Mantea.


Andreea Mantea abia așteaptă să-i revadă pe cei dragi

Prezentatoarea de televiziune  a mărturisit că îi este dor de familie și de prietenii din România, pe care abia așteaptă să-i revadă.

„Când nu sunt la filmările pentru emisiunea „Puterea Dragostei’, mă aflu acasă, cu David, facem tot felul de activități împreună, teme, exerciții fizice. Îmi este dor de oameni, de prietenii mei, de familia mea. Dar sunt optimistă și mă hrănesc cu gândul că, în curând, îi voi revedea pe cei dragi”, a adăugat Andreea Mantea pentru sursa citată.

Are un băiețel din relația cu Cristi Mitrea

David, băiețelul Andreei Mantea, este rezultat al poveștii de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea ”Burlăcița”, însă relația lor nu a rezistat probei timpului. A existat o perioadă când Cristi Mitrea nu a ținut legătura când fiul său, însă acum relația dintre acesta și David este una excelentă.

citește și...