Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme în trei săptămâni. ”Nu pentru că mi-am dorit”

01.05.2020, 15:31
Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme în trei săptămâni. ”Nu pentru că mi-am dorit”
Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme în trei săptămâni. ”Nu pentru că mi-am dorit”

Vedeta de televiziune Andreea Mantea a slăbit în această perioadă. Bruneta a dat jos 10 kilograme în doar trei săptămâni.

Andreea Mantea se află în Turcia, alături de fiul său, David, rezultat din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

În această periodă de izolare, Andreea Mantea își petrece timpul împreună cu băiețelul ei, alături de care face foarte multe lucruri, inclusiv sport.

Vedeta a mărturisit, pentru libertatea.ro, că a slăbit kilograme bune în această perioadă.

”Am slăbit 10 kg în doar 3 săptămâni. Nu pentru că mi-am dorit, ci pentru că, probabil, mă consum foarte mult. Faptul că nu poți vedea persoanele dragi te aduce într-un punct în care să suferi. Am slăbit, probabil, și datorită acestor exerciții de sport pe care le-am făcut cu David”, a afirmat Andreea Mantea.

Prezentatoarea emisiunii ”Puterea dragostei”, de la Kanal D, a povestit și cum se protejează în această perioadă.


”Și înainte de această pandemie eram foarte grijulie în ceea ce privește regulile de igienă. Și înainte de apariția acestui virus, eu și David călătoream cu mască și mănuși, ne dezinfectam de fiecare dată cu o soluție cu acțiune biocidă. Fac acest lucru de când eram însărcinată în luna a șasea, am fost mereu atentă să respect reguli de igienă, pentru a mă proteja pe mine și pe David.

Sunt conștientă cât de gravă este situația acum. A devenit o rutină să plec de acasă echipată, să dezinfectez regulat, când ajung acasă mă dezbrac și pun imediat hainele la spălat. Respect distanța socială și ies din casă doar ca să merg la filmări”, a afirmat Andreea Mantea.

citește și...