Andreea Mantea, despre primul sărut. ”A fost groaznic! Ne-am lovit dinți în dinți”

17.09.2020, 14:10
Andreea Mantea, despre primul sărut. ”A fost groaznic! Ne-am lovit dinți în dinți”
Andreea Mantea, despre primul sărut. ”A fost groaznic! Ne-am lovit dinți în dinți”

Vedeta de televiziune Andreea Mantea a mărturisit cum a fost atunci când s-a sărutat pentru prima oară. Experiența primului sărut nu a fost una prea plăcută pentru brunetă.

Prezentatoarea de tteleviziune Andreea Mantea avea 13 ani atunci când a avut parte de primul sărut. Însă, bruneta nu are amintiri prea plăcută de această experiență.

„Petrecusem o după-amiază cu mai mulți prieteni pe afară și, când am plecat spre casă, mi-a luat-o înainte și m-am trezit cu el în fața blocului meu. Mi-a zis că voia să îmi ureze noapte bună și mi-a urat! A fost groaznic! Ne-am lovit dinți în dinți… După foarte mult timp am acceptat să mă mai las sărutată”, a povestit Andreea Mantea, citată de revista Unica.

Andreea Mantea are un băiețel. Nu a fost căsătorită niciodată

Andreea Mantea este mama unui băiețel, David, în vârstă de cinci ani. Acesta este rezultatul poveștii de dragoste pe care Andreea Mantea a trăit-o cu luptătoul de MMA Cristi Mitrea. În prezent, Andreea Mantea are un nou iubit, însă preferă să păstreze discreția, ținându-l pe acesta departe de ochii curioșilor.

Zilele acestea, Andreea Mantea l-a dus pe fiul ei, David, cu mocănița. Despre experiența respectivă a comentat vedeta de televiziune pe contul său de pe o rețea de socializare.

”David și-a dorit mult să meargă cu trenul, iar eu m-am gândit să îl plimb cu Mocănița! ???‍♀️  Și sunt mândră tare de puiul meu! A rezistat eroic drumului de 9 ore cu mașina până în Maramureș, s-a bucurat de fiecare clipă și îmi mulțumea într-una că suntem “aici”! ?

Sper să îi rămână această amintire frumoasă în suflet și în minte și nu care cumva să povestească peste ani că mama l-a dus 9 ore cu mașină înainte să îl plimbe cu un tren! ???????‍♀️?”, a explicat Andreea Mantea.

citește și...