Andreea Mantea a rupt leagănul în care se relaxa. ”Nu mai mănânc deloc”

21.02.2022, 15:24
Andreea Mantea a rupt leagănul în care se relaxa. ”Nu mai mănânc deloc”
Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. Când va avea loc premiera

Andreea Mantea a rupt leagănul în care se relaxa. Întreaga scenă a fost surprinsă de fiul vedetei. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că își dorește să slăbească și că se va abține să mănâne. Vedeta și fiul acesteia, David, s-au amuzat copios. ”Nu mai mănânc deloc. Am rupt leagănul”,a  spus vedeta. 

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din România. Această se bucură de o carieră de invidiat, dar și de un copil absolut superb, David.

Andreea Mantea este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu activitățile sale. Recent, prezentatoare TV s-a filmat după ce a rupt leagănul pe care îl avea instalat în casă. Vedetă s-a amuzat copios, iar martor a fost fiul acesteia, care a râs teribil.

Andreea Mantea a rupt leagănul în care se relaxa

”Nu mai mănânc deloc. Am rupt leganul”.

Andreea Mantea s-a decis recent să își schimbe stilul de viață și să scape de kilogramele pe care le-a acumulat în ultimul an, după ce a ajuns la 66 kg de la 52.

Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme într-un an

Andreea Mantea a postat pe Instagram mai multe fotografii de la Revelion. Diva purta o rochie roșie, strâmtă, care îi scotea în evidență formele. Fanii și-au ridicat semne de întrebare și au crezut că vedetă este gravidă pentru a doua oară.

Vedeta  a explicat că doar s-a îngrășat 14 kilograme în anul 2021.

„E foarte rău! Foarte, foarte rău, nu e bine deloc! Nu zic 47, cum era pe vremurile bune, dar măcar 50 sau 52, dar nu 66! Am luat 14 kg într-un an…”, a spus Andreea Mantea pe contul de socializare.

Ce dietă ține Andreea Mantea

Andreea Mantea a început o dietă pe care a împărtășit-o cu fanii săi. Vedeta a renunțat la zahăr și pâine.

„Trebuie renunțat la zahăr, pâine, neapărat să introduc mai multe fibre pe care să le consum dimineața.(…) După rău vine bine! Am încercat să vă împărtășesc aceste gânduri ale mele și sper să ajung la 52 de kilograme, chiar 50 și să rămân acolo.

citește și...