Cabral și soția lui, treziți în miezul nopții! Ce s-a întâmplat!

18.02.2020, 11:13
Cabral și soția lui, treziți în miezul nopții! Ce s-a întâmplat!
Cabral și soția lui, treziți în miezul nopții! Ce s-a întâmplat!

Cabral și soția lui au fost treziți în miezul nopții! Prezentatorul TV a povestit pe o rețea socială ce s-a întâmplat. 

Andreea și Cabral Ibacka au o minunăție de fetiță, Namiko, care a împlinit un an la finalul lui 2019. Din păcate, micuța are o rinită, dar și durerile caracteristice creșterii dinților, lucru care le-a îngreunat odihna celor doi părinți. 

Cabral și soția lui, treziți în miezul nopții! 

În mijlocul nopții, plânsul lui Namiko i-a trezit atât pe prezentatorul TV, cât și pe soția lui. Cabral a dorit să o ajute pe Andreea să se odihnească, așa că a rămas el să o calmeze pe fetiță. 

„Cred că era cam 04:00 A.M. și am auzit-o urlând. Am ciulit urechea… da, clar, era Namiko. De obicei stă Andreea cu ea noaptea, dar are și ea limitele ei. Am sărit din patul din camera de oaspeți. Le-am găsit la pitică în cameră, amandouă cârpite de somn. Nami se văicărea de mama focului. Andreea mi-a zâmbit slab, i-am zis să meargă să doarmă. Am pus niște muzică, am dansat prin casă cu Nami în brațe și a adormit. Dar agitată tare, supărată de o rinită și de o altă măsea care îi rupe gingia. Am adormit-o pe la 05:30. Și de-atunci nu mă lasă inima să mă duc să sforăi pe undeva prin casă, stau langă pătutul ei și o veghez. Ușor nu e. Dar cumva e foarte mișto”, a povestit Cabral pe Facebook. 

 

citește și...