Andreea Esca și fotbalul. ”Era preferatul meu. Toate fetele erau leșinate”

31.05.2020, 11:24
Andreea Esca și fotbalul. ”Era preferatul meu. Toate fetele erau leșinate”

Andreea Esca a făcut dezvăluiri. Vedeta TV a mărtursit că jucătorul ei preferat de fotbal de la echipa Dinamo a fost Florin Răducioiu, cu care a și fost colegă de școală.

Andreea Esca a explicat cum a ajuns să fie fană Dinamo. Totul a plecat de la fostul jucător de fotbal Florin Răducioiu, cu care vedeta a fost colegă de școală.

”De acolo a început pasiunea pentru Dinamo”

”Răducioiu era preferatul meu de la Dinamo. A fost coleg de şcoală cu mine. Eu eram clasa a 8-a, iar el era clasa a 10-a. Deja juca la echipa de tineret şi avea un prieten la şcoală şi toată ziua băteau mingea în curtea şcolii”, a declarat Andreea Esca la o emisiune de la Pro X, potrivit adevarul.ro.

”Toate fetele erau leşinate şi se uitau la ei cum se joacă. Răducioiu era şi foarte drăguţ. Era blond, cârlionţat şi cu ochi albaştri. De acolo a început pasiunea pentru Dinamo. Am zis că dacă ţin cu Dinamo la fotbal, trebuie să ţin peste tot, la toate sporturile. Aşa s-a întâmplat”, a mai spus ea.

Florin Răducioiu, în vârstă de 50 de ani, este un fost fotbalist român, care a jucat pentru echipa națională de fotbal a României la Campionatele Mondiale de Fotbal din 1990 și 1994 și la EURO 1996. A făcut carieră la clubul Dinamo, iar ulterior a ajuns să joace la cluburi mari din Europa. Acesta a activat, printre altele, la Bari, AC Milan, Espanyol Barcelona, Brescia și West Ham United.

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare de știri din România. Aceasta prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV din anul 1995. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită, de foarte mulți ani, cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris.

citește și...