Andreea Berecleanu, uimită tare. ”Cum o fi asta? Asta e ultima lor găselniță”

23.02.2020, 13:03
Andreea Berecleanu, uimită tare. ”Cum o fi asta? Asta e ultima lor găselniță”
Andreea Berecleanu, uimită tare. ”Cum o fi asta? Asta e ultima lor găselniță”

Andreea Berecleanu a vorbit despre familia sa într-o postare făcută pe Facebook. Aceasta a dezvăluit cum o alintă copiii săi.

vedeta TV este alintată mama melc de cei doi copii ai săi, după cum a povestit chiar ea în mediul online.

”Eu sunt mama melc… Cum o fi asta? Asta e ultima lor găselniță. E adevărat că eu mi-am alintat copiii în fel și chip, așa cum fac toți părinții. Și acum, mă alintă și ei. Așa că, mama melc a însoțit la aeroport puiul pentru că vacanța s-a terminat. Am învățat să mulțumesc și să fiu fericită pentru fiecare clipă petrecută cu ea. ❤️”, a povestit vedeta pe o rețea de socializare.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care Andreea Berecleanu apare alături de fiica sa, Eva, care studiază în Marea Britanie.

Despre educația Evei a vorbit Andreea berecleanu într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp.

„Prioritari copiii sunt pentru mine… Am luat o decizie foarte rapidă. Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine ca ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Oricum acolo va urma universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză. Este foarte responsabilă, este matură. Sper ca Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, spunea Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai admirate vedete de televiziune din România. De curând, aceasta a anunțat că părăsește trustul Antena 1, unde ani de zile a prezentat principalul jurnal de știri. Are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul esteician Constantin Stan.

citește și...