Andreea Berecleanu și Constantin Stan au aniversat cinci ani de căsnicie. Unde au petrecut cei doi

08.11.2021, 11:42
Andreea Berecleanu și Constantin Stan au aniversat cinci ani de căsnicie. Unde au petrecut cei doi
Andreea Berecleanu și Constantin Stan au aniversat cinci ani de căsnicie. Unde au petrecut cei doi

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu, în vârstă de 46 de ani, este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Zilele trecute, cei doi au aniversat cinci ani de căsnicie. Cu această ocazie, Andreea Berecleanu și partenerul său de viață, Constantin Stan, au fost într-o călătorie în Valencia.

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi, care sunt căsătoritți din anul 2016,  îi au ca nași de cununie pe Ileana și Cătălin Badiu.

Zilele trecute, Andreea Berecleanu și partenerul său de viață au aniversat cinci an de mariaj. Au avut partte de momente romantice la Valencia.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan au aniversat cinci ani de căsnicie. ”Așa cum am făcut din prima noastră zi împreună”

Cu ocazia aniversării căsniciei, dar și a soțului ei, Andreea Berecleanu și Constantin Stan au plecat în Spania.


”Aniversarea casatoriei si a sotului meu! Am ales sa ne plimbam pe strazile Valenciei si sa ne bucuram unul de celalalt, asa cum am facut din prima noastra zi impreuna. Si asta ne dorim si astazi! Sanatate, bine pentru toti cei apropiati, liniste pentru toata lumea. Va las cateva imagjni dintr-un oras superb, de care ne-am indragostit! ❤️ Dr. Constantin Stan”, a scrs prezentatoarea TV în mediul online.

Ce a declarat Andreea Berecleanu despre cei doi copii ai săi

Andreea Berecleanu a mărturisit că discuțiile cu fiica sa, Eva, sunt întotdeauna deschise. ”Vorbim mereu. Eva e matură și responsabilă, un spirit independent. Discuțiile cu ea sunt deschise și ating toate zonele. Mi se pare interesant să aflu ce este cool, ce este inovator, ce se poartă în zona artistică. Și ea îmi povestește”, a detaliat aceasta.

Despre fiul său, Petru, prezentatoarea TV a spus: ”Adolescenții nu se lasă fotografiați ușor, asta o știu toți părinții. Petru are pasiunile lui și li se dedică aproape în totalitate. Sportul și tot ce ține de automobilism. Și, evident, lecțiile pentru școală, seriale pe Netflix, socializare. Încercăm să-l furăm la câte o masă în weekend, să ne mai însoțească”.

citește și...