Prima reacție a Andreei Berecleanu după ce a fost înlocuită la TV. ”Nu voi accepta situații impuse”

20.02.2020, 09:03
Prima reacție a Andreei Berecleanu după ce a fost înlocuită la TV. ”Nu voi accepta situații impuse”
Andreea Berecleanu: ”Este o lipsă de responsabilitate, dar și o dovadă de lăcomie! Nu este o prioritate în a face o mărire de sâni sau o operație estetică la nas”

Andreea Berecleanu a făcut prima declarație după ce a fost înlocuită la pupitrul principalului jurnal de știri de la Antena 1 de Alessandra Stoicescu.

Prezentatoarea părăsește pupitrul Observatorului și încheie colaborarea cu postul de televiziune Antena 1 după 17 ani.

Pe contul său de socializare, Andreea Berecleanu a transmis un mesaj în care vorbește despre plecarea de la pupitrul principalului jurnal de știri de la Antena 1.

”Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred că viață trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea”, a menționat Andreea berecleanu.

Ea le-a transmis admiratorilor săi că va continua să fie alături de ei.

”Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani. Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dvs. și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dvs. care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea ❤️”, a încheiat vedeta.

citește și...