Andreea Berecleanu, după ce nu a mai deschis televizorul de câteva luni. ”Tot ce se întâmplă este jenant”

01.10.2020, 15:18
Andreea Berecleanu, după ce nu a mai deschis televizorul de câteva luni. ”Tot ce se întâmplă este jenant”
Andreea Berecleanu, după ce nu a mai deschis televizorul de câteva luni. ”Tot ce se întâmplă este jenant”

Andreea Berecleanu a mărturisit ce sentimente au încercat-o în momentul în care a redeschis televizorul după câteva luni de pauză.

Andreea  Berecleanu le-a mărturisit prietenilor virtuali că nu a mai deschis televizorul de câteva luni. A făcut-o de curând, chiar în ziua în care au avut loc alegerile locale 2020. Vedeta a explicat ce sentoimente au încercat-o și și-a spus foarte clar părerea despre scena politică din România.

”După câteva luni de nedeschis televizorul, am vrut să văd duminică rezultatul exit poll. Atât. Fusesem la vot, deci aveam tot dreptul să știu. Sigur, veți spune că se putea și online, așa e, doar că live-ul, aduce mai multă adrenalină. Și am făcut o excepție. A trebuit să suport multe discuții din platourile de televiziune de tipul “bătut apa-n piuă”, ireale, indiferent de post.

Apoi, în zilele ce au urmat, nimic nu era civilizat. S-a tot vehiculat cuvântul “panaramă”. Eu cred că este o “panaramă” tot ce se întâmplă, o bătaie de joc a acestui popor, o manipulare continuă de 30 de ani. Vă spun și vă repet, nu agreez niciun partid, contravin reperelor mele de orice fel, am toleranță pentru câțiva politicieni și atât.

În rest, tot ce se întâmplă este jenant. Și mă felicit pentru multe decizii pe care le-am luat, inclusiv pe cea de la începutul acestui an, îmi certifica simțul onoarei. Să dea Dumnezeu norocul de a fi sănătoși și asta e cea mai importantă bogăție! Iar eu asta vă doresc! Cu dragoste, a voastră, Andreea❤️”, a comentat Andreea Berecleanu pe contul său de socializare.

Andreea Berecleanu, două căsătorii și doi copii

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din țara noastră. După ani de zile în care a prezentat principalul jurnal de știri de la Antena 1, vedeta a decis să își dea demisia. În plan personal, Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.

citește și...