Andreea Bălan nu-și mai ascunde relația cu Tiberiu Argint! Cei doi se comportă ca doi adolescenți îndrăgostiți

18.08.2020, 10:53
Andreea Bălan nu-și mai ascunde relația cu Tiberiu Argint! Cei doi se comportă ca doi adolescenți îndrăgostiți
Andreea Bălan nu-și mai ascunde relația cu Tiberiu Argint! Cei doi se comportă ca doi adolescenți îndrăgostiți

Andreea Bălan nu-și mai ascunde relația cu Tiberiu Argint! Deși se află în plin proces de divorț cu actorul George Burcea, solista și-a refăcut viața sentimentală și este mai fericită ca niciodată.

Andreea Bălan a fost surprinsă, recent, pe străzile din Capitală, alături de noul ei partener. Cei doi se țineau de mână ca doi adolescenți îndrăgostiți. Conform Click!, amorezii au mers la un restaurant din zona Romană și s-au sorbit din priviri. Vezi mai multe imagini, AICI. 

Andreea Bălan și-a asumat relația cu Tiberiu Argint

În urmă cu mai bine de o lună, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost fotografiați pentru prima dată împreună, la mare. La vremea respectivă, artista a fost surprinsă în Vama Veche, alături de fratele prezentatoarei tv, Sonia Argint. Cei doi au petrecut pe o plajă din Vama Veche, în public, și s-au sărutat în văzul tuturor.

Apropiații solistei susțin că Tiberiu Argint a cucerit-o rapid pe blondină. Până în acest moment, niciunul dintre cei doi nu și-au făcut publică relația, însă i-au dat de gol fotografiile puse separat pe rețelele de socializare, în care se vedea că sunt în același loc.

‘Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult’, notează Wowbiz.

S-a despărțit cu scandal de George Burcea

Andreea Bălan se află în plin proces de divorț cu George Burcea. În vreme ce fostul ei soț filmează pentru noul sezon al emisiunii de la PRO TV, ‘Ferma. Orășeni versus săteni’, cântăreața își trăiește viața din plin și radiază de fericire lângă noul iubit. Prima înfățișare a divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea ar fi stabilită pentru data de 1 octombrie

Tiberiu Alexandru Argint, noul iubit al Andreei Bălan, are o afacere în domeniul designului de interior, dar salariul fix și-l ia în calitate de manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

citește și...