Andreea Bălan: ”Nu-mi place să merg în magazine, dar nici să cheltui banii. Îi țin la saltea”

29.06.2020, 14:37
Andreea Bălan: ”Nu-mi place să merg în magazine, dar nici să cheltui banii. Îi țin la saltea”
Andreea Bălan: ”Nu-mi place să merg în magazine, dar nici să cheltui banii. Îi țin la saltea”

Andreea Bălan a mărturisit că nu este nici pe departe o împătimită a shopping-ului, preferând să-și păstreze banii, nicidecum să-i arunce pe diverse lucruri.

Pe canalul său de YouTube, cântăreața Andreea Bălan a explicat că stilistul său a decis să meargă la shopping pentru a-și cumpăra noi ținute. Însă, vedeta a mărturisit că nu-i place să meargă prin magazine și nici să cheltuiască bani.

”Am încercat pe cât posibil să amân această zi de shopping, mie nu-mi place nici să merg în magazine, dar nici să cheltui banii, îi țin la saltea, dar trebuie…(…) Atunci când dau cu cardul pe mine mă doare stomacul”, a declarat Andreea Bălan, citată de spynews.ro.

 

Pe 23 iunie a împlinit 36 de ani

În data de 23 iunie 2020, Andreea Bălan a împlinit 36 de ani. Cu ocazia aniversării sale, Andreea Bălan a scris un mesaj pe contul său de socializare.

”Azi este ziua mea, dar vârsta este irelevantă.  Mai bine îți spun câte întâmplări minunate am trăit, câte inimi am iubit, câte locuri superbe am văzut, cât de mult am contat și contez în viețile celor dragi, dar mai ales îți pot spune, cât de mult am suferit, ce lecții am învățat, de câte ori m-am ridicat atunci când viața m-a pus la pământ și de câte ori am luat-o de la capăt și am mers mai departe cu zâmbetul pe buze. Viața nu este despre cifre, ci despre emoții, trăiri, lecții și mai ales despre iubire. ??❤️”, a spus vedeta.

Ce mesaj i-a transmis tatăl său cu ocazia aniversării

Săndel Bălan, tatăl artistei, a transmis un mesaj înduioșător de ziua de naștere a fiicei  sale.

“Astăzi este cea mai frumoasă zi din an pentru mine, ziua fiicei mele, Andreea Georgiana Bălan, ocazie cu care-i urez ”La mulți ani, multă sănătate, la cât mai multe realizări și împliniri maxime pe toate planurile”. Sunt mândru de ea și mă bucur că a rămas aceeași persoană plăcută, perseverentă, creativă și selectivă în tot ceea ce face și construiește. Este o femeie puternică și împlinită alături de nepoatele mele dragi, Ella și Clara.

Acum, îmi vin în minte două momente frumoase din urmă, când am cântat împreună pe scenă. Primul moment este de la Gala Finală Eurovision 1998, unde a interpretat o melodie compusă de mine, ”Un univers mai liniștit”, când am acompaniat-o cu trupa mea de atunci, „Asemeni vouă” , iar al doilea moment a fost în aprilie 2015, când la emisiunea ”Te cunosc de undeva” m-am transformat împreună cu ea în Albano și Romina Power.

Apoi, îmi amintesc multe momente din perioada de dinainte de trupa Andre, când o duceam cu drag de mână la diverse pregătiri: karate, dans, engleză, canto la Palatul Culturii, la bunica de la țară, ca să se joace etc. Tata te iubește și-ți dorește tot binele din lume!”, a declarat Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan.

citește și...