Andreea Bălan: ”În spatele zâmbetului meu, mereu a fost un suflet avariat în copilărie”

15.02.2020, 14:32
Andreea Bălan: ”În spatele zâmbetului meu, mereu a fost un suflet avariat în copilărie”
Andreea Bălan: ”În spatele zâmbetului meu, mereu a fost un suflet avariat în copilărie”

Cântăreața Andreea Bălan a făcut mărturisiri de suflet în mediul online. Artista a recunoscut că în spatele zâmbetului pe care îl afișează pe scenă se ascunde multă durere.

Andreea Bălan a afirmat că a alergat mereu după fericire și a muncit până la epuizare pentru a se autodepăși.

”Fiind un artist energic și plin de viață, se spune că mă reprezintă show-urile, coregrafiile și piesele vesele, dar… în spatele zâmbetului meu, mereu a fost un suflet avariat în copilărie, cu un bagaj emoțional complex, care și-a dorit iubirea celorlalțiDe aceea m-am autodepășit constant, am muncit până la epuizare și am alergat mereu după fericire”, a mărturisit artista.

Ea a mărturisit că piesele triste pe care le interpretează exprimă cel mai bine ceea ce simte.

”Sufletul meu a fost și va fi mereu pe piesele triste și cu mesaj, iar vocea mea transmite mai multe emoții atunci când cânt versuri în care mă regăsesc. Sens unic este despre puterea de a merge mai departe indiferent de cat de tare doare…”, a adăugat vedeta.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan a anunțat că este căsătorită cu actorul George Burcea în luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. În data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. După nașterea celei de-a doua fetițe, artista a avut mari probleme de sănătate.

citește și...