Andreea Bălan, despre traumele cu care s-a confruntat în copilărie. “Trăgeau de mine în direcții complet diferite”

18.02.2022, 13:27

Andreea Bălan a vorbit recent despre începutul carierei sale și a subliniat că adolescența i-a fost marcată de mai multe conflicte pe care le-a avut cu ambii părinți. Vedeta a mărturisit cum și-a dezamăgit părinții. “A fost foarte greu să îmi împac părinții pentru că trăgeau de mine în direcții complet diferite”. Artista a dezvăluit că vrea să mai aibă un copil, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră. Solista a fost invitată în podcastul lui Dămian Drăghici, unde a a vorbit despre problemele și traumele cu care s-a confruntat în copilărie, dar și despre momentul în care era pe punctul de a își pierde viața.

Vedeta are o carieră de peste 20 de ani în industria muzicală, Andreea a mărturisit că a trăit prin momente de traume, din cauza faptului că a cunoscut succesul la o vârstă fragedă. Mai mult vedeta a subliniat că așteptările părinților au pus o presiune extrem de mare asupra ei.

Vedeta, marcată de multe conflicte pe care le-a avut cu ambii părinți

Vedeta a mărturisit că nu voia să își dezamăgească părinții, care își doreau că aceasta să se concentreze asupra studiului și să urmeze o facultate bună.

“A fost foarte greu să îmi împac părinții pentru că trăgeau de mine în direcții complet diferite. Acum îmi dau seama că tatăl meu nu a greșit, el doar dorea performanță”, a povestit Andreea.

 

Andreea Bălan: “Vreau să fac un copil cu mama surogat!”

Andreea Bălan a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Artista a mărturisit că vrea să apeleze la o mamă surogat în viitor. Solista nu mai poate facce copii. ”Eu nu mai pot să-l fac”.

La nașterea celei de-a doua fetițe a fost la un pas de moarte. În 2019, artista a suferit un stop cardiac în timpul cezarienei, iar la scurt timp după, a ajuns din nou în spital din cauza unei hemoragii. Cântăreața a stat internată timp de 6 zile, cât timp a fost nevoie că medicii să o stabilizeze.

Din cauza complicațiilor apărute la cea de-a doua naștere,  artista a fost anunțată de cadrele medicale că nu mai poate duce la capăt o a treia sarcină, iar șansele să rămână însărcinată din nou sunt extrem de reduse.

Vedeta a dezvăluit că își dorește să mai facă un copil, însă va apela la o mama surogat. “Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă surogat”, a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Dămian Drăghici.

 

citește și...