Andreea Bălan, adevărul despre divorț: „El este cel care nu-și mai dorește familia”

01.03.2020, 10:48
Andreea Bălan, adevărul despre divorț: „El este cel care nu-și mai dorește familia”
Andreea Bălan, adevărul despre divorț

Andreea Bălan s-a săturat de întrebările fanilor și a spus adevărul despre divorț. Artista a dezvăluit că George Burcea este cel care nu-și mai dorește familia. 

Andreea Bălan, adevărul despre divorț

După ce, zilele trecute, Andreea a recunoscut că zvonurile privind separarea de fostul soț sunt adevărate, fanii au continuat să o întrebe care a fost motivul despărțirii și cine a luat această decizie. 

Pentru a pune punct speculațiilor, solista a răspuns unui comentariu de pe o rețea socială. 

Artista a fost luată înruna la întrebări de fani, care au vrut să știe care a fost motivul despărțirii. Ba chiar mulți s-au grăbit să o atace pe artistă, acuzând-o, fără să știe detalii, că ea este cea vinovată.

„E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”, i-a scris o fană.

„Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, a răspuns Andreea

Între timp, George Burcea a fost surprins de paparazzi în timp ce îi preda mașina sa soției sale și își lua mai mult bagaje de acasă. 

 

citește și...